Vrouwendag: de 5 mooiste damessneakers

Het is Internationale Vrouwendag en Sneakers4u staat daar graag bij stil. Hoe kunnen wij dat nu beter doen dan door vijf sneakers uit te lichten die momenteel razend populair zijn bij dames. Op basis van metingen via onze eigen tools constateren we dat deze vijf modellen momenteel erg veel gezocht worden. Reden genoeg om ze [...]

Het is Internationale Vrouwendag en Sneakers4u staat daar graag bij stil. Hoe kunnen wij dat nu beter doen dan door vijf sneakers uit te lichten die momenteel razend populair zijn bij dames. Op basis van metingen via onze eigen tools constateren we dat deze vijf modellen momenteel erg veel gezocht worden. Reden genoeg om ze even op een rijtje zetten!

PUMA Basket Heart

De Basket van PUMA heeft een lange geschiedenis. Al sinds de jaren 60 is dit model te zien op de basketbalveldjes. Al gauw werden deze sneakers uitgebracht in leren varianten. De Basket werd een sneaker van de straat die goed aansloeg in de hiphopscene. Zo werd een sportschoen een cultureel stijlicoon. Deze leren versie valt extra op door de shiny upper en de grote veters. Hiermee hebben deze sneakers echt een vrouwelijke look. Reden genoeg om deze hippe damesschoenen nu zelf te bekijken op Sneakers4u. Bekijk ons aanbod in diverse kleuren met de laagste prijs. Jouw nieuwe sneaker vind je hier.

Vans SK8-Hi Slim

De Vans SK8-Hi Slim is een voormalig skatesneaker die inmiddels omarmt is als een echte topschoen voor dames. Met de klassieke en elegante vorm wordt deze ranke sneaker ook wel eens een symbool voor vrouwelijke kracht, schoonheid en expressie genoemd. Of dat waar laten we liever aan jou over. Feit blijft dat deze stoere sneaker comfort combineert met een minimalistisch design. Door de klassieke wafelzool is de schoen ook het skate-karakter nooit kwijt geraakt. Een aanrader voor zelfverzekerde moderne vrouw. Shop dus nu jouw paar hier, op Sneakers4u.

Nike Air Max 180

De Nike Air Max 180 is een heruitgave van een klassiek model die nu met name onder dames heel goed scoort. Nike is een sportmerk met een missie. De Amerikanen willen wereldwijd atleten inspireren om het beste uit zichzelf te halen. De laatste jaren legt Nike de focus steeds meer op hun vrouwelijk publiek. Dit uit zich onder meer in projecten om meisjes wereldwijd te ondersteunen in hun sportcarrière. Nike Inc. is dus goed bezig. Wij smullen in ieder geval van de fantastische sneakers die ze zowel voor dames als heren uitbrengen, zoals deze AM 180.

Adidas Superstar Slipon

Van de Superstar zijn we al veel experimenten gewend. Deze sneakers van Adidas zijn al wel in iedere vorm of kleur uitgekomen. Al vanaf het begin focust deze schoen zich veel op dames en meisjes. Toch is deze nieuwere vorm wel heel vrouwelijk. Door zich te ontdoen van de veters en de upper een hele elegante vorm mee te geven. Is dit een nadrukkelijk vrouwelijk sneaker geworden. Deze makkelijke en comfortabele sneaker is sportief, stijlvol en hip. Reden genoeg om ze te proberen.

FILA Disruptor

De Disruptor van FILA is de meest opvallende sneaker in de lijst. Toch wordt er zelden zo vaak op één sneaker gezocht. De Disruptor is hot en mag er absoluut zijn. Deze strak gevormde sneaker heeft een moderne uitstraling die past bij deze tijd. De groteske vormen zorgen ervoor dat jij er echt uitspring in de menigte. De ronde teen en de dikke zool maken deze schoenen mede één van de opvallendste mode items van deze tijd. Op internationale vrouwendag laat jij van je horen en de Disruptor brult met je mee!