Home > Merken > Nike

Nike sneakers

Koop je Nike sneakers in de sale of uitverkoop

Nike sneakers

Ben je op zoek naar Nike sneakers voor heren of dames? Dan biedt Sneakers4U je de keuze uit 18393 sneakers van Nike uit 110 webwinkels. Koop voordelig jouw favoriete sneaker model in de sale of uitverkoop bij onze selectie webwinkels.

Weergave 1–75 van 18393 sneakers

Nike sneakers

Nike

Nike, het Amerikaanse bedrijf vernoemd naar de Griekse godin van de overwinning, is met zekerheid één van de bekendste (sneaker)merken wereldwijd. De Swoosh, het merkteken van Nike, behoort tevens tot één van de meest herkenbare logo’s ter wereld. De voorloper van Nike, Blue Ribbon Sports, werd opgericht in 1962 door Bill Bowerman en Phil Knight. In 1965 verkochten ze hun schoenen vanuit een busje bij atletiekwedstrijden. In 1971 maakten ze hun eerste eigen schoen en in 1974 werd het bedrijf omgedoopt tot Nike.

Inmiddels is Nike een miljardenbedrijf met meer dan 30.000 werknemers. Het merk heeft een ware revolutie op sportkleding teweeg gebracht. Vernieuwende technieken zoals de zool met wavelstructuur en uiteraard de Air Max technologie zijn door Nike ontwikkeld.

De Air Max serie is een van Nike’s bekendste en meest succesvolle sneaker modellen. Door het brede scala aan kleurencombinaties en exclusieve specials zorgen dat deze modellen populair en geliefd blijven bij de fans. De modellen worden gewaardeerd door het hoge draagcomfort en dankzij de brede collectie kan iedereen zijn eigen favoriet vinden bij Nike.

Filteren op Nike sneaker modellen
Om het zoeken naar jouw favoriete Nike sneakers nog eenvoudig te maken hebben wij tientallen modellen van Nike als filtermogelijkheid toegevoegd aan onze sneakerzoekmachine. Op deze manier kan je super snel jouw favoriete Nike sneaker model vinden, vergelijken en aanschaffen bij de aangesloten webwinkels. Uiteraard hebben wij ook de officiële Nike webshop aangesloten. Zo kunnen wij je een exclusief en zeer uitgebreid aanbod bieden van Nike sneakers tegen de beste prijzen.

Zoek je een koopje of goede deal? Filter dan de Nike sneakers op "Sale", je krijgt dan uitsluitend de Nike sneakers te zien die in de uitverkoop staan bij de aangesloten webshops.