Home > Models > Adidas Superstar

Adidas Superstar

Adidas Superstar sneakers in de sale

Adidas Superstar sneakers

Bekijk hieronder de 793 Adidas Superstar uit meer dan 125 verschillende webshops. Filter op maat, kleur, prijs en artikelen in de sale of uitverkoop.

Weergave 1–72 van 793 sneakers

Adidas Superstar voor dames en heren

De Adidas Superstar is een van de meest gewilde sneakers in Nederland. Het Superstar model maakte zijn debuut in 1969 als een lage sneaker variant van het Adidas Pro model. De Adidas Superstar is initieel ontwikkeld als een kwalitatieve basketbalschoen. Dit valt terug te zien in het ontwerp van de Superstar met zijn herkenbare rubberen neus, leren tong en zool welke geen strepen achterlaat. Binnen enkele jaren naar de release van de sneakers werd de sneaker al veelvuldig buiten het basketbalveld gedragen. Nu tientallen jaren later is de Adidas Superstar, ook wel bekend als de "Shelltoe" een graag geziene sneaker in het straatbeeld.

Adidas Superstar - de sneaker met sterallures
De Superstar is met recht een ster geworden binnen de sneaker verkoop en is dan ook van de meest iconische en meest gedragen sneaker modellen allertijden. Er mag met rust gezegd worden dat dit populairste model van Adidas sterallures aan het krijgen is. Vele sterren zijn gespot op deze sneakers. Als sneakerfreak mag deze Shelltoe dus ook niet ontbreken in jouw sneaker collectie. Met meer dan 1000 verschillende modellen van deze sneaker kan het niet missen dat je hier jouw favoriete model van Adidas kan vinden.

Adidas Superstar in de sale en uitverkoop
Wil je graag voordelig de superstar online kopen? Dan zit je goed op Sneakers4U. Wij hebben namelijk het aanbod van dit populaire sneaker model uit bijna 100 webshops speciaal voor jou verzameld en gesorteerd op de hoogste sale en aanbiedingsprijs. Zo scoor je de Adidas Superstar sneakers extra voordelig en tegen de laagste prijs. Ook kan je gemakkelijk sorteren op maat en kleur. Kortom, bekijk het aanbod van de Adidas Superstar uit de grootste collectie webshops op Sneakers4u. Selecteer en kies de juiste maat en kleurstelling. Wil je de Adidas Superstar kopen in de sale of uitverkoop? Gebruik dan het speciale sale filter of let op de sale batch.

Koop je Adidas Superstar sneaker gemakkelijk en eenvoudig op ons prachtige sneaker platform en kies altijd voor de beste deal.