Online sneakers zoeken, vergelijken & kopen
Home > Merken > FILA

FILA sneakers

FILA

Van de Disruptor tot de Trailblazer. Fila staat vooraan met de tofste sneakers voor zowel dames, heren als kinderen. Shop nu jouw nieuwe schoenen goedkoop in een mooie volgorde op Sneakers4u.

Ben je op zoek naar FILA sneakers voor heren of dames? Dan biedt Sneakers4U je de keuze uit 196 sneakers van FILA uit 128 webwinkels. Koop voordelig jouw favoriete sneaker model in de sale of uitverkoop bij onze selectie webwinkels.

Weergave 1–48 van 196 sneakers

FILA heren en dames sneakers in de sale

Ben jij opzoek naar sportieve en hippe sneakers? Dan zijn de sneakers van Fila echt iets voor jou. Als je kiest voor Fila dan kies je voor sportieve hippe schoenen met een goede kwaliteit.

Fila - meer dan sneakers
De Fila broertjes opende hun eerste winkel in 1911 in de Italiaanse stad Biella. Oorspronkelijk focuste het merk zich op het maken van kleding voor de mensen in de Italiaanse alpen. Nu maakt Fila kleding, schoenen en accessoires voor het dagelijks leven op verschillende product categorieën.

Alle File sneakers modellen
Op Sneakers4U hebben wij het aanbod Fila sneakers ingedeeld in verschillende modellen. De meest populaire modellen zoals de Fila F-13, F-1, Cage, FX-100, Barcode, M-Squad, Original Fitness, Original Tennis, Striker, Powerbolt, Falcon, Baltimore, Drifter en Overpass zijn dan ook zo gevonden. Sneakers4u verkoopt meer dan 150 sneakers van het merk Fila uit meer dan 75 webwinkels.

Bij Sneakers4u kan je dus heel gemakkelijk de sneaker vinden die bij jou past van het merk Fila. Gebruik de filter opties om Fila sneakers te vinden in de sale of uitverkoop, sorteer op prijs, kleur of maat. Het vinden van jouw favoriete Fila's was nog nooit zo makkelijk. Koop daarom je sneakers altijd via Sneakers4U, zo hoeft nooit meer tientallen webshops af.