Fila Disruptor sneakers

De Fila Disruptor doet zijn naam eer aan. Deze robuuste sneaker past helemaal in de moderne trend van de oversized schoenen. Populair zijn de witte, zwarte en grijze colorways voor de dames, maar ook wit of zwarte Disruptors worden graag gedragen door de heren. Shop de Fila Disruptor nu snel in de sale of uitverkoop.

Weergave 1–24 van 249 sneakers

Fila Disruptor voor dames en heren

De verstoorder. Zo kun je Disruptor eigenlijk het best vertalen. Een uitstekende naam voor deze sneaker van Fila. De grote en ietwat groteske stijl is helemaal terug. Chunky, zoals de Amerikanen zeggen. Deze Chunky stijl is één van de dingen die de jaren 90 zo uniek maakte. Welnu, de 90's zijn er weer. En dus kom de Disruptor weer terug om te keer te gaan in sneakerland.

De colorways
De Fila Disruptor zien we vaak in wit, zwart en grijs voorbij komen. Dat is niet zomaar. Dit zijn veruit de meest populaire kleuren voor deze bijzondere dad shoes. Deze chunky sneaker komt het best tot zijn recht in een witte, zwarte of beige kleurstelling. Maar ook in het nude, blauw, rood, roze of metallic is deze schoen te koop.

Disruptor, II of 3?
De Disruptor heeft al diverse make-overs gehad. De belangrijkste details komen wel altijd overeen. Naast de klassieke Disruptor zijn er ook de II en III (3). Maar de sneaker blijft altijd trouw aan zijn roots. Zo zijn er altijd de rauwe randjes en de dikke, opvallende details die helemaal bij onconventionele stijl. De leren constructie en reflecterende elementen maken deze schoen af. Daarbij loopt hij ook nog eens ontzettend comfortabel. Als merk behoort Fila sowieso tot de klassiekers. Daar past deze Disruptor helemaal tussen. Reden genoeg om deze opmerkelijke en chunky schoen aan je verzameling toe te voegen. En het liefst natuurlijk in de sale!