Nieuw: de Yeezy Powerphase Calabasas in zwart

Er is een nieuwe Yeezy in aantocht. Op 17 maart dropt Adidas weer een nieuw meesterwerk van Kanye West. Het gaat dit keer niet om de wereldberoemde Yeezy Boost, maar om de Powerphase Calabasas. Wij verwachten dat ook deze Yeezy als een speer zal lopen. Maar misschien met een minder scherpe punt dan de andere […]

Er is een nieuwe Yeezy in aantocht. Op 17 maart dropt Adidas weer een nieuw meesterwerk van Kanye West. Het gaat dit keer niet om de wereldberoemde Yeezy Boost, maar om de Powerphase Calabasas. Wij verwachten dat ook deze Yeezy als een speer zal lopen. Maar misschien met een minder scherpe punt dan de andere Yeezy.

Adidas steekt minder tijd in de Powerphase dan in zijn grote neef de Boost. Waar de Duitsers die schoenen in meerdere kleuren tegelijk droppen, is zwart pas de derde kleur van de Powerphase. Eerder zagen we al wit en grijs.  Op dit moment zijn er ook geen andere kleuren aangekondigd, dus het zou zomaar de laatste kunnen zijn.

Reebok of Adidas?

Een kleine rondgang op internet leert al dat de Yeezy Boost 350 V2 gerust voor het dubbele verkocht wordt in vergelijking met de Powerphase. Wij vinden dat niet zo vreemd. De Yeezy Boost is nu eenmaal echt een beestje met een geheel eigen look en karakter. De Powerphase doet ons toch meer denken aan bestaande modellen. Bijvoorbeeld de Club C 85 van Reebok. Bekijk ze zelf maar eens. Desondanks mag de Powerphase er van ons best zijn. Op 17 maart dropt deze sneaker in de winkels van Adidas. De prijs zal tussen de 120 en 150 euro zijn. Pak jij hem mee?