Sneakerblog

Top 20 luxe sneaker merken 2018

Bij Sneakers4U hebben we een enorm aanbod aan sneakermerken, en –modellen. Is het allemaal een beetje overweldigend, of wil je graag kennismaken met merken die je wellicht nog niet in je schoenenkast hebt staan? Bekijk dan onze top 20 Luxury sneaker merken.

just-do-it-drops

Nike “Just Do It” Pack releases

Op 28 juni is het zover. Midden in de week, op een ordinaire donderdag komt Nike met een “Just Do It” pack dat bestaat uit twee colorways per model van de Air Force 1, de Air Max 1 en de nieuwe EXP-X14. Het bijzondere aan deze release is dat de sneakers vol hangen met swooshes, retro patches en borduursels met de “Just Do It” slogans erop. Ook de veters zijn voorzien van deze detaillering. Deze collectors items komen in een knal oranje colorway en in een witte colorway met oranje accenten. Uitzondering in het nieuwe EXP-X15 silhouet dat zijn inspiratie haalt uit de Nike Epic React, deze komt namelijk in het wit en zwart met oranje details.

Sneakers schoonmaken? Zo doe je dat!

Sneakers schoonmaken? Zo doe je dat

Nu de eerste festivals en bruiloften weer zijn geweest is de kans groot dat jouw sneakers er niet meer zo schoon uitzien als je zou willen. Het kan natuurlijk ook dat je nog één keer je oude sneakers van het vorige seizoen een opfrisbeurt geven. Welke reden je ook hebt, je sneakers schoonmaken is een fluitje van een cent, is niet duur en kost weinig tijd. In het Sneakers4u Sneaker Rescue Plan zetten we stapsgewijs uiteen hoe jij jouw sneakers er weer op en top eruit kan laten zien.

Nieuwe drops Puma Thunder Electric

De komende weken gaan we nieuwe drops zien van de Puma Thunder Electric. Op 21 juni verschijnen twee kleurrijke heren modellen, de dames moeten een weekje extra wachten. Op 28 juni volgen twee drops met een metalen randje. Deze nieuwe trendy chunky sneakers van Puma passen weer perfect in het rijtje van recente dad sneaker drops.

Welke sneakers draag je naar een bruiloft?

Top 10 sneakermerken met sneakers tussen 40 en 45 Euro

OFF WHITE X Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit

Nike End Of Season uitverkoop

Nike uitverkoop gestart : tot 30% korting

Festivalsneakers Top 5 2018

De 15 populairste sneakers van Mei 2018