Home > Merken > Puma

Puma

Bekijk de 3227 Puma sneakers in sale en uitverkoop

Puma sneakers

Ben je op zoek naar Puma sneakers voor heren of dames? Dan biedt Sneakers4U je de keuze uit 3227 sneakers van Puma uit 82 webwinkels. Koop voordelig jouw favoriete sneaker model in de sale of uitverkoop bij onze selectie webwinkels.

Weergave 1–48 van 3227 sneakers

Puma sneakers

Puma

Het merk Puma werd in 1948 opgericht in het dorp Herzogenaurach. Als gevolg van de befaamde familievete tussen de broers Rudolf en Adolf Dassler, gingen beide broers hun eigen weg. Adolf richtte Adidas op en Rudolf begon aan de overkant van de rivier Puma. Met de drang elkaar te overtreffen groeiden beide merken tot de grootste sportmerken van de wereld. Puma is zeer innovatief en heeft speciale programma’s zoals PumaVision, zodat er vernieuwde modellen en nieuwe systemen worden ontwikkeld. Het welbekende Puma logo met de springende roofdier is wereldwijd bekend en staat voor kwaliteit.

Kwaliteit, dat is precies hoe ook wij Puma kennen. Alle sneakers zijn voorzien van de nieuwste technologieën en gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor een hoog draagcomfort en een goede pasvorm de norm is. Het gebruik van kwaliteitsmaterialen in combinatie met de perfecte afwerking zorgt voor een lange levensduur van deze zeer populaire schoenen.

Op Sneakers4u hebben wij het aanbod van tientallen webwinkels verzameld op een plek, waardoor je nooit meer meerdere webwinkels af hoeft te gaan op zoek naar een specifiek paar sneakers. Om het overzichtelijk te houden kan je gebruik maken van onze filters, zo kan je bijvoorbeeld filteren op kleur, maat, prijs en materiaal. Indien je filtert op Rood worden alleen alle Rode Puma sneakers getoond. Zoek, vergelijk en koop online sneakers via Sneakers4u.