Jouw Nike sneakers voor deze maand

Hij komt eraan. Het unieke hybridemodel van  Nike waar de Air VaporMax gecombineerd wordt met de Air Max 97. Wij krijgen echt zin in de lente met dit heerlijke model. De Nike Air VaporMax 97 kom in twee kleurstellingen. ‘Japan’ is lekker neo groen. De strak zwarte ‘Black Reflect’ mag er ook zijn. Vanaf 9 [...]

Hij komt eraan. Het unieke hybridemodel van  Nike waar de Air VaporMax gecombineerd wordt met de Air Max 97. Wij krijgen echt zin in de lente met dit heerlijke model. De Nike Air VaporMax 97 kom in twee kleurstellingen. ‘Japan’ is lekker neo groen. De strak zwarte ‘Black Reflect’ mag er ook zijn. Vanaf 9 maart draag ook jij deze moderne designsneakers.

De sneakers gaan 225 euro kosten. De hippe neon zolen zijn doorschijnend en bestaan exclusief uit air units. Precies zoals we het concept kennen van de VaporMax. De upper heeft weer de klassieke, golvende vorm van de 97. Deze golvende vorm is gebaseerd op de hogesnelheidstreinen. Zo is de schoen dus echt een unieke vorm bestaande uit twee klassieke modellen.

Air VaporMax 97

De naam Japan komt van een exclusieve colorway van de originele Air max 97. De sneaker werd alleen in Japan in deze kleur uitgebracht. Doorgewinterde sneakerheads kunnen die kleur alsnog binnenslepen in een nieuw model.

De volledig zwarte Black Reflect is een strakke, minimalistische sneaker die toch een heel gedurfd design heeft. De witte swoosh op de zijkant en op de tong springt er mooi uit. Het is gewon weer een fraai sneakertje van Nike. Houd Sneakers4u dus in de gaten deze week. De VaporMax 97 komt eraan.