Nike Air VaporMax sneakers

De Nike VaporMax deed zijn introductie in 2017 en is inmiddels een echte kaskraker. Deze sportieve sneakerlijn van Nike bestaat inmiddels uit de Nike Air VaporMax Flyknit, Nike Air VaporMax Chukka Slip, Nike Air VaporMax Plus en
Nike Air VaporMax Moc. Kortom, volop keuze. Koop de VaporMax nu extra voordelig via Sneakers4u.

Weergave 1–24 van 925 sneakers

Nike Air VaporMax voor dames en heren

Toen de eerste Nike Air Max ten tonele verscheen in 1987 was het de eerste schoen die luchtunits in de zolen liet zien. Het was een revolutie in de wereld van schoeisel. In 1997 kwam de Nike Air Max 97 uit. Deze schoen had een luchtunit in de gehele lengte van de zool geïmplementeerd. Voor Nike was dat nog niet het einde. Na dertig jaar is er weer een nieuwe stap gezet in de Air geschiedenis. Met de Nike Air Vapormax heeft de sneakergigant een schoen gedropt waarbij de gehele zool één grote luchtunit is. Het zorgt voor een blijvende, lichtgewicht demping. Air was nog nooit zo groots.

Nike Air Vapormax

De grote doorbraak kwam door de vernieuwde techniek van de air-units. De luchtunits moesten voorheen beschermd worden op zichzelf staande buitenzool. Anders bestond het risico dat de pockets zouden gaan lekken. Daarnaast was het lastig om de luchtunits een mooie vorm te geven, waardoor de buitenzool ook voor de fraaiheid essentieel is. Dankzij nieuwe technieken is de air nu wel volledig als zool gebruiken. De nieuwe unit kan op zichzelf op een elastische vorm houden. De Nike Air Vapormax is duidelijk een volwaardige sneaker. De vernieuwde innovaties zorgen er ook voor dat de Vapormax meer air bevat dan ooit. De designers hebben extra air rechtstreeks onder de voetzool kunnen plaatsen. Hierdoor is er zelfs geen middenzool nodig. Door het ontbreken van de buitenlaag is de schoen zeer flexibel en extreem licht. Het gevoel dat je op kussens loopt is sterker dan ooit. Dan hebben we het nog niet eens over het gebruik van flyknit in de Vapormax. Het gewicht van de schoen is zo nog verder gereduceerd. Daarbij staat het ook nog eens heel mooi.

Vapormax kopen

We hebben het nog niet eens gehad over de hype die de Vapormax ontketend heeft. De sneaker is al in vele toffe colorways verschenen. Van triple Black tot Pure Platinum en Cargo Khaki. Ze vliegen bij iedere nieuwe release de schappen uit. Gelukkig houdt het slimme Sneakers4u in de gaten welke Nike Vapormax sneakers nog voor jou beschikbaar zijn. Daarnaast rangschikt het systeem de sneakers nog op prijs ook. Zo weet je zeker dat je de meest voordelige optie kiest. Reden genoeg om nu jouw nieuwe paar Nike Air Vapormax sneakers hier te vinden.