Nieuwe kleur Nike Air Max 180

Nike komt met een nieuwe editie van de heerlijke Air Max 180. Eerder bracht Nike het model al naar hun NikeID platform, waar gebruikers de 180 zelf kunnen aanpassen. Maar nu zien we de sneaker dus in een nieuwe variant met retro kleuren. Dat maakt ons gelukkig, want van deze Air Max krijgen we nooit genoeg. [...]

Nike komt met een nieuwe editie van de heerlijke Air Max 180. Eerder bracht Nike het model al naar hun NikeID platform, waar gebruikers de 180 zelf kunnen aanpassen. Maar nu zien we de sneaker dus in een nieuwe variant met retro kleuren. Dat maakt ons gelukkig, want van deze Air Max krijgen we nooit genoeg.

De vorige release van de 180 ging als een trein. We verwachten dan ook dat de nieuwe AM180 even snel zal gaan. Met de fel oranje en paarse kleuren zijn de jaren 90 meer terug dan ooit. Reden genoeg om de sites even goed in de gaten te houden en alert te zijn op de releases bij de verschillende webshops.

Air Max 180 prijs

De Air Max 180 bevatte 50% meer air dan al zijn voorganger. De release in 1991 deed dan ook de nodige stof opwaaien. Door de air rondom de zool te binden komt de Air echt in contact met de grond. Inmiddels zijn we dankzij modellen als de Air VaporMax al niks anders meer gewend. Maar in de 90’s was dit nog revolutionair. Wij kijken in ieder geval al helemaal uit naar de 180. Op 16 maart dropt deze sneaker. Voor de prijs van 140 euro is hij voor jou!