Nieuw: de Holi collectie van Adidas en Pharrell

Hitmachine Pharrell Williams gaat wederom de samenwerking aan met de sneakermeesters van Adidas. Deze collab heeft al heel wat moois opgeleverd, zoals de Adidas Tennis Hu. We wisten al een tijdje dat Pharrell zich graag laat inspireren door het Indiase Holi festival. Dat levert nu briljant kleurrijke sneakers op. Alle modellen komen morgen, 16 maart, [...]

Hitmachine Pharrell Williams gaat wederom de samenwerking aan met de sneakermeesters van Adidas. Deze collab heeft al heel wat moois opgeleverd, zoals de Adidas Tennis Hu. We wisten al een tijdje dat Pharrell zich graag laat inspireren door het Indiase Holi festival. Dat levert nu briljant kleurrijke sneakers op. Alle modellen komen morgen, 16 maart, uit om 10.00 uur.

Holi is een hindoeïstische feestdag dat altijd in maart gevierd wordt. Los van de religieuze betekenis staat dit festival vooral bekend om de kleurpoeders. Laat dit regenboog festijn nu net de voornaamste inspiratie zijn in deze unieke sneakers.

Adidas Tennis Hu Holi

De Tennis Hu Holi is een mooie samenwerking tussen de Duitsers en Pharrell Williams. De kleuren van Holi staan volgens Williams voor een kracht die alle mensen gelijk maakt. Deze kleurrijke sneaker is absoluut een hoogtepuntje in de collectie. Dat weten we zeker! Deze variant van de Tennis Hu gaat 129,95 kosten.

Adidas Stan Smith Holi

De besnorde tennisser Stan Smith viert dit jaar ook het Holi Festival mee. De Adidas Stan Smith Primeknit is uitgedost in een unieke kleur speciaal voor deze gelegenheid. Het paars knalt er enorm uit. Dit kleurrijke model is een sneaker die echt opvalt dit jaar. Wij zijn in ieder geval enthousiast op deze variatie van de Stan Smith. Deze Stan Smith gaat de verkoop in voor 129,95.

Adidas NMD Hu Holi ‘Powder Dye’ Pack

Daarnaast zijn daar de uitvoeringen van de Adidas NMD Hu. Alle drie de variaties zijn oprecht uniek. Het lijkt wel alsof je zelf door een menigte van feestende Indiërs hebt gehold. Zelfs de zwarte uitvoering heeft een felgekleurde binnenvoering. Het is een heel bijzonder sneakertje geworden waar Pharrell weer trots op mag zijn. Voor 249,95 kunnen deze sneakers van jou zijn.