Sneakers Top 10 november 2017

In deze korte blog zetten we de meest populaire sneakers van november 2017 op een rij. Deze lijst bestaat niet uit de nieuwste en tofste releases maar vooral uit de most wanted sneakers bij het grote publiek. We zetten zo nu en dan een sneaker top 10 neer zodat we de verschuivingen in de populairste […]

In deze korte blog zetten we de meest populaire sneakers van november 2017 op een rij. Deze lijst bestaat niet uit de nieuwste en tofste releases maar vooral uit de most wanted sneakers bij het grote publiek. We zetten zo nu en dan een sneaker top 10 neer zodat we de verschuivingen in de populairste sneaker modellen zien. Nieuwsgierig wat er op nummer 1 staat? We hebben een nieuwe winnaar : de Nike Air Max 1.

In de onderstaande lijst hebben we de meest gewilde sneakermodellen van november 2017 opgenomen. Er zijn wat grote verschuivingen geweest. Zo zijn de Air Max 95 en Air Max 1 duidelijk aan een opmars bezig geweest. De Adidas Superstar en ZX Flux zijn verdwenen. Hetzelfde geldt voor de Air Force, de Roshe Run en de Air Max 90. Nike heeft de afgelopen periode veel toffe releases gehad in Air Max 97 model. Dat merken we in ieder geval in de lijst.

De meest populaire sneakers : november 2017 top 10

1. Nike Air Max 1
2. Nike Air Max 95
3. Adidas NMD
4. Reebok Classic Leather
5. Nike Air Max 2017
6. Asics Gel Lyte V
7. Air Jordan 1
8. Vans Old Skool
9. Nike Air Max 97
10. Nike Air Vapormax

De Air Max 1 heeft zijn verjaardag gevierd en mag als populairste sneaker opnieuw een feestje vieren. Op 2 vinden we een verrassing. De Air Max 95 doet het onverwacht erg goed en blijft dus een populaire sneaker. De solide Adidas NMD blijft staan waar hij stond.

Op 4 vinden we een nieuwkomer. Reebok blijft hun classics in hele toffe colorways releasen. Dat loont zich met een mooie plek voor de Classic Leather. De vorige nummer 1, de Air Max 2017, maakt de top 5 compleet.

Nummer 6 is voor de ‘wintersneaker’ van Asics: de Gel Lyte V. De evergreen Air Jordan 1 heeft een mooie 7e plek. Op 8 zien we een oude bekende terug, de Vand Old Skool. De top 10 wordt compleet gemaakt door de Nike Air. De zeer hippe Nike Air 97 zien we terug op 9 en de hypermoderne Nike Air Vapormax maakt deze lijst compleet op 10.

Tot slot zien we toch wat namen niet terug die wel verwacht hadden. De Nike Air Force verdient het altijd om genoemd te worden. Ook de Adidas EQT heeft het maar net niet gered. Tot slot houden wij de Iniki Runner van Adidas eveneens in de gaten. De innovatieve schoen is bezig aan een opmars. We zijn benieuwd waar die eindigt.