Stranger Things: de Nike’s van Steve

Inmiddels heeft iedereen het nieuwe seizoen van de Netflix-hit 'Stranger Things' wel gezien. Daarom durven wij wel wat meer te vertellen over één van onze favoriete series. Geen zorgen, we gaan geen boom opzetten over monsters en andere dimensies. Liever hebben we het over de Nike's van ons favoriete personage: Steve Harrington. Hij draagt namelijk [...]

Inmiddels heeft iedereen het nieuwe seizoen van de Netflix-hit ‘Stranger Things’ wel gezien. Daarom durven wij wel wat meer te vertellen over één van onze favoriete series. Geen zorgen, we gaan geen boom opzetten over monsters en andere dimensies. Liever hebben we het over de Nike’s van ons favoriete personage: Steve Harrington. Hij draagt namelijk niet zomaar een unieke colorway. Dankzij Sneakers4u kan ook jij deze sneakers in huis halen!

In zowel het eerste als het tweede seizoen zien we Steve lopen op Cortez sneakers van Nike. Dit is niet zomaar een kleur, het gaat om de Americana colorway. Bijgenaamd de ‘Forrest Gump color’. Dit omdat Tom Hanks ook al op deze schoenen liep in de filmklassieker. Nu wordt de kleur dus nieuw leven ingeblazen door Netflix in één van onze favoriete series. Wij van Sneakers4u worden hier enorm blij van. Sowieso is de Cortez van Nike al een populaire sneaker hier. De Americana colorway is wel een hele goede editie. Dat weten ze bij Netflix dus ook. Daarom draagt Steve Harrington (gespeeld door Joe keery) ze misschien ook beide seizoenen. Het personage is onlosmakelijk verbonden met zijn sneakers.

Cortez bij Sneakers4u

Bij Nike hebben ze niet liggen slapen. De Cortez Americana’s zijn niet heel moeilijk verkrijgbaar bij de sneakergigant. Scroll maar eens door onze pagina met witte Cortez schoenen. De witte sneakers met blauwe en rode tinten zijn volop beschikbaar. Reden genoeg om ze nu mee te pakken op Sneakers4u.