Home > Models > Nike Air Max 90

Nike Air Max 90

Nike Air Max 90 sale

Nike Air Max 90 sneakers

Bekijk hieronder de 943 Nike Air Max 90 uit meer dan 122 verschillende webshops. Filter op maat, kleur, prijs en artikelen in de sale of uitverkoop.

Weergave 1–48 van 943 sneakers

Nike Air Max 90 voor dames en heren

De Nike Air Max 90 is een van de meest populaire Air Max sneakers aller tijden. De Air Max 90 is, zoals de naam doet vermoeden, geintroduceerd in 1990 en was al bij de introductie een enorm succes. In 2015 vierde de Air Max 90 zijn 25e verjaardag wat is gevierd met een aantal toffe anniversary modellen. De Air Max 90 is diverse keren terug gebracht in verschillende stijlen, versies en kleurstellingen.

Deze sneakers van Nike hebben een grotere Air zool dan zijn voorgangers van voor 1990. Het karakteristieke van deze Air Max 90 is het doorzichtige Air raampje in de zool.

Air Max sneakers in de sale
Wil jij graag een nieuw paar Nike Air Max 90 sneakers kopen? Bekijk dan het aanbod wat wij voor je hebben verzameld uit tientallen Nederlandse webshops. Met onze handige filteropties kies je zo de juiste maat, kleur en uitvoering die jij wilt. Je kan ook filteren op Air Max sneakers in de sale. Zo heb jij altijd de meest voordelige Nike Air Max in handbereik en kan je profiteren van mooie aanbiedingen, uitverkoop en sneakers in de sale.

Alvast veel plezier met jouw nieuwe Nike Air Max 90!
Is dit net niet het Nike Air Max model dat je zoekt? bekijk dan onze Nike Air Max pagina om al onze Air Max modellen te zien