Review : ARKK Copenhagen Raven SE-15

De ARKK Copenhagen Raven sneaker is een bijzonder exemplaar. Het Deense schoenenmerk kenmerkt zich door een bijzondere vorm van eenvoud die we wel vaker terugzien in het Danish design. Deze opvallende sneaker is stoer, herkenbaar, uniek en een lust voor het oog. Wij zijn dan ook blij deze sneakers te mogen reviewen. Deze sneaker mag wat ons betreft vaker terugkomen in straatbeeld (maar niet te vaak natuurlijk).

De opvallende veters en hoge tong van deze ARKK Raven S-E15 sneakers zorgen ervoor dat ze een unieke en stoere eenvoud uitstralen. De veters over de zijkant zien we niet vaak. Het unieke design van Raven is dan ook erg stijlvol. Naast deze belangrijke uiterlijke eigenschappen zijn deze lichtgewicht sneakers fantastisch om te dragen. Ze knellen nergens, zitten als gegoten en voelen als veertjes aan de voeten en zullen een diepe indruk achterlaten.

Deze sneaker, met een graniet groenen neoprene toplaag, heeft een mesh gedeelte aan de voorkant en een reflecterend logo. Deze colorway staat ons enorm aan en springt bijzonder in het oog. Deze stijlvolle sneakers zijn voorzien van de S-E15 buitenzool wat zorgt voor een heerlijk comfort. De nylon veters en hielstuk maken het geheel af. Super clean, simpel maar o zo stijlvol.

ARKK Raven variaties
Wij hebben de groen / witte variant getest en gefotografeerd en zijn erg onder de indruk. Niet alleen van deze schoen maar ook zeker van de enorme collectie aan colorways en variaties die er binnen dit sneakermodel verkrijgbaar zijn. Zo zijn er ook ARKK Raven‘s verkrijgbaar met kunstlederen delen (Nubuck) en met een spray tone over de zool.

Over ARKK
Denemarken is al een aantal jaren één van de meest toonaangevende gebieden ter wereld op het gebied van fashion. ARKK Copenhagen is een sneakermerk uit Kopenhagen wat haar inspiratie haalt uit de Scandinavische architectuur en lifestyle. Zo zijn er sneakers geïnspireerd op bijvoorbeeld Black Diamond Royal Library en de kleuren op delen uit de Noordelijke en Scandinavische landschappen. Het resultaat: strak ontworpen, technisch hoogstaande sneakers met een uitgesproken look. Alle sneakers van ARKK Copenahgen beschikken daarnaast over een uitzonderlijk draagcomfort. Zo ook deze ARKK Raven S-E15.

Hieronder onze foto’s.