Dit zijn dé voorjaarstrends in sneakers

Je kent het wel. Het is tijd voor nieuwe schoenen en je zit helemaal klaar om nieuwe sneakers te shoppen. Misschien heb je zelfs al in gedachte welke kleur en welk merk het wordt. Maar dan zie je het aanbod en wordt je verpletterd door keuzestress. Welke sneakers passen nu echt bij jou? Om je [...]

Je kent het wel. Het is tijd voor nieuwe schoenen en je zit helemaal klaar om nieuwe sneakers te shoppen. Misschien heb je zelfs al in gedachte welke kleur en welk merk het wordt. Maar dan zie je het aanbod en wordt je verpletterd door keuzestress. Welke sneakers passen nu echt bij jou? Om je daarin te helpen, zet Sneakers4u hier even de laatste trends op een rij.

Het voorjaar is in volle gang en traditiegetrouw is dit de perfecte tijd om nieuwe sneakers te shoppen. Met welke ontzettende toffe schoenen steel jij de show deze lente? Misschien inspireren deze trends jou.

Luxe: ‘designersneakers’

Dit is voor de echte liefhebber. Basic sneakers met exclusieve en unieke details. Merken als Filling Pieces, Mason Garments, Balenciaga en Alexander McQueen zijn geweldig in schoenen met uniek design.

Kleurrijk: ‘geel en millennial pink’

Wit is de klassieke kleur van de zomer. Het mag nu allemaal wel een keer wat speelser. Eerder vertelde Sneakers4u al dat geel een grote trend gaat worden. Nu voegen we daar millennial pink aan toe.

Makkelijk: ‘de sok’

Deze superoriginele schoenen staan bekend om hun comfort en gemak. Je stapt er zo in en ze lopen alsof je een supercomfortabele sok draagt. Dankzij revolutionaire technieken zijn ze nog altijd stevig en duurzaam. Merken als Adidas, Nike, BALR en ARKK hebben deze geweldige shapes.

Hoog: ‘de mid top’

Je bent het waarschijnlijk op straat wel tegengekomen. De schoenen mogen weer omhoog tot over de enkel. Dat kennen we al van Converse en Vans, maar ook de Air Jordan is een schitterend mid top merk. Sowieso zetten Nike en Adidas veel meer in op hoge sneakers dit voorjaar.