Nieuwe Adidas Ultra Boost komt 13 april

Adidas brengt deze week eindelijk een nieuwe versie van de UltraBoost uit. De Ultra Boost Clima put inspiratie uit de klassieke ClimaCool. De ademende upper gemaakt van primeknit met speciale garen zorgen ervoor dat de kans op zweetvoeten minimaal is. Op 13 april is deze sneaker verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Carbon-zwart, grijs-groenblauw en wit. [...]

Adidas brengt deze week eindelijk een nieuwe versie van de UltraBoost uit. De Ultra Boost Clima put inspiratie uit de klassieke ClimaCool. De ademende upper gemaakt van primeknit met speciale garen zorgen ervoor dat de kans op zweetvoeten minimaal is. Op 13 april is deze sneaker verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Carbon-zwart, grijs-groenblauw en wit.

Echte geluksvogels kunnen al eerder genieten van deze runners. Op het exclusieve Amerikaanse festival Coachella is de sneaker al een dag eerder te koop. Bezoekers van het festival in Californië krijgen de gelegenheid om de gloednieuwe hardloopschoenen te shoppen in een pop-up store in Palm Springs. Deze speciale Adidas winkel bestaat alleen op 12 en 13 april. De Amerikanen mogen dus lekker fris hun dansjes doen. Dat willen wij natuurlijk ook.

Een goede test voor Adidas

Coachella staat naast de muziek van onder andere Beyoncé, The Weeknd en Kygo, ook bekend om de slopende hitte. Als er een plek is waar schoenen nodig zijn die licht, fris en comfortabel zijn, dan is het Coachella. Deze Adidas schoen is misschien wel de grote festival-sneaker voord deze zomer. De zool van UltraBoost zorgt voor optimaal loopcomfort. De vochtabsorberende garen zijn zo ontworpen dat ze het zweten verminderen en eventueel gemakkelijk afvoeren. De shape van de ClimaCool zorgt voor een goede luchtstroom in de schoen. Kortom, in deze schoen krijg je geen zweetvoeten. Ze gaan niet knellen als je er uren op gelopen hebt tijdens een fantastisch festival en je zult er geen blessures aan over houden.

Shop ze bij Adidas

Vrijdag de 13e wordt dit jaar geen ongeluksdag. Want Adidas brengt deze sneakers dan wereldwijd uit. In Amerika gaan ze voor 200 dollar in de verkoop. De prijs in euro’s zal niet veel hoger zijn. Pak ze nu mee via de shop van Adidas.