Filling Pieces sneakers

Filling Pieces

Filling Pieces is het schoenenmerk uit de Lage Landen. Vier de kunststukjes van deze moderne meester met ons mee en shop nu de mooiste sneakers voor dames en heren op Sneakers4u. Hier vind je high end schoenen voor een lage prijs. Dat is nog eens lekker sneakers kopen. Op z'n Hollands natuurlijk.

Weergave 1–24 van 277 sneakers

Filling Pieces sneakers in de sale

Filling Pieces

Online je nieuwe Filling Pieces sneakers kopen? Neem dan een kijkje in de ruimste collectie Filling Pieces dames en heren sneakers van Nederland. Op Sneakers4U vind je het meest uitgebreide assortiment sneakers dat is samengesteld uit de beste webwinkels. Op onze sneakerzoekmachine tref je momenteel meer dan 300 Filling Pieces sneakers voor zowel dames als heren. Deze sneakers zijn erg populair en worden dan ook graag gedragen door modebewuste sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar een uitdagende en vernieuwende sneaker. Vergelijk eenvoudig, snel en uitermate compleet het aanbod op Filling Pieces sneakers op de (laagste) prijs, maat, kleur, sale, in de aanbieding en het model.

In het door ons samengestelde en complete aanbod weet je zeker dat je uitermate voordelig uit bent door bij een van onze partners te bestellen die Filling Pieces sneakers verkopen. Met bijna 100 aangesloten webwinkels op ons sneakerplatform kunnen wij je het meest complete aanbod bieden van alle sneakers die worden verzonden naar Nederland. Omdat wij het complete aanbod voor je hebben samengesteld uit gerenommeerde Nederlandse en internationale webwinkels hoef je nooit meer tientallen webwinkels te bezoeken om de goedkoopste Filling Pieces sneakers te kopen. De door ons geselecteerde webwinkels voldoen aan onze strenge eisen, staan bekend als zeer betrouwbaar en hebben korte levertijden.

Over Filling Pieces
Filling Pieces is een Amsterdams sneaker label dat in 2009 door ontwerper Guillaume Philibert is opgericht. Tijdens zijn studie architectuur, realiseerde Guillaume dat er geen hoogwaardige premium sneakers tegen een redelijke prijs op de markt waren. Met het herkennen van zowel een uitdaging als een kans, begon hij met het ontwerpen en het creëren van een unieke sneaker die de kloof tussen streetwear en high-end fashion zou overbruggen. En dat is zeker gelukt! De sneakers zijn ware stijliconen en schitterend in hun design. Je ziet ze dan ook om de voeten van menig celeb, bekende Nederlanders, muzikanten en sporters.

Uitgebreid assortiment Filling Pieces sneakers

Als je rond kijkt in het Filling Pieces assortiment valt het direct op dat het gaat om sportieve maar zeer stijlvolle sneakers. De sneakers kenmerken een unieke mix van hoogwaardige materialen en hebben een modern silhouette. De meest bekende modellen zijn de Filling Pieces Low Tops, Filling Pieces High Top Transformed, Denver Tracking en de Filling Pieces Mountain Cut. Deze zijn dan ook in korte tijd uitgegroeid tot favoriet van menig sneakerhead en zijn dan ook onmisbaar in jouw sneakercollectie.

De sneakers zijn te krijgen in allerlei kleuren, materialen en modellen. Deze casual sportschoen ontworpen door Philibert zijn gemaakt van Italiaanse materialen van topkwaliteit en worden met de hand gemaakt in Portugal. De kwaliteit straalt dan ook af van dit eigentijdse mode merk uit Amsterdam. De verschillende modellen zijn geïnspireerd op de moderne sneaker silhouetten van over de hele wereld. Het zal dan ook niet lang duren voordat Filling Pieces ook in het buitenland zal worden opgepikt.

Bekijk, vergelijk en koop online de Filling Pieces sneakers bij Sneakers4u tegen de beste prijs. Alvast veel plezier met je nieuwe sneakers!