Vind de tofste en meest exclusieve sneakers

Wil jij een exclusieve sneaker toevoegen aan je collectie? Dan moet je net geluk hebben op de releasedatum of ben je misschien afhankelijk van obscure websites. Gelukkig is daar nu Kickzswap. Het platform waar je betrouwbaar sneakers koopt, verkoopt en ruilt. Het zaadje van Kickzswap is geplant in 1988. Toen Oranje het EK voetbal won […]

Wil jij een exclusieve sneaker toevoegen aan je collectie? Dan moet je net geluk hebben op de releasedatum of ben je misschien afhankelijk van obscure websites. Gelukkig is daar nu Kickzswap. Het platform waar je betrouwbaar sneakers koopt, verkoopt en ruilt.

Het zaadje van Kickzswap is geplant in 1988. Toen Oranje het EK voetbal won en het hele land uit z’n dak ging, zat Georgios heel ergens ander met zijn hoofd. In 1988 mocht hij de grote Michael Jordan zien spelen. Samen met zijn oom bewonderde hij één van de grootste atleten aller tijden in het Chicago Stadium. Dit zou zijn leven veranderen. Daar, waar de liefde voor basketbal en Michael Jordan begon, ligt de basis voor zijn passie voor toffe kicks.

A way of life

Georgios volgt de NBA nog altijd trouw en hij mag zelf ook graag basketballen. Hoewel MJ de court niet meer betreedt, blijft de passie voor sneakers en sport bestaan. Wat begon bij de Nike Air Jordans en Nike, ging verder bij Asics, New Balance, Kangaroos, Reeboks enzovoort, enzovoort. Sneakers, kicks, patta’s, hoe je het ook wil noemen, voor Georgios is het a way of life.

Kicks scoren

Nu, in 2018, heeft hij een kamer vol sneakers. Van limited editions tot paartjes die later beaters worden genoemd. Waar andere continu gedragen worden, heeft hij ook sneakers die de doos niet verlaten. De verzameling groeit, maar is nooit af. Er zijn altijd wel nieuwe kicks om te scoren.

Sneakerheads

Deze eeuwige jacht op fresh kicks bracht hem op het idee om een platform voor sneakerheads te creëren waar je veilig sneakers kunt ruilen, kopen of verkopen. Een plek waar oplichters kansloos zijn en de echte liefhebber voorrang heeft. Dit is de plek waar je iedere keer weer verliefd kunt worden op je nieuwe sneakers. Is de liefde over? Geen probleem. Ruil of verkoop jouw paar en zoek een nieuwe aanwinst voor jouw collectie. Zo wordt niet alleen die van Georgios, maar ook jouw collectie steeds toffer en toffer.

Dus join het nieuwe sneakers platform www.kickzswap.com en koop, verkoop of ruil sneakers thé right way!