Alexander McQueen sneakers

Alexander McQueen

Weergave 1–24 van 688 sneakers

Alexander McQueen sneakers in de sale

Alexander McQueen

Het is de grote hit bij ons op Sneakers4u. De sneakers van Alexander McQueen. Het iconische modemerk wint nog altijd aan populariteit, mede doordat het Engelse Koningshuis wel pap lust van het werk van het modehuis dat nu onder leiding staat van Sarah Burton. Burton ontwierp bijvoorbeeld de trouwjurk van Kate Middleton. Het is dus niet vreemd dat veel mensen en sneakerheads McQueen wel zien zitten.

Alexander McQueen

Voor we dieper in gaan op de stijl van de schoenen, vertellen we eerst iets over de legendarische fashion designer zelf. Voor hij zijn eigen label lanceerde, werkte de Britse designer met Schotse roots voor Givenchy. Hij had tevens een partnership met Gucci. Hij won vier maal de British Fashion Designer of the Year award. Daarnaast won de controversiële McQueen vele andere prijzen. Hij stond bekend om zijn controversiële modeshows en stevige kritiek op het fashion- wereldje. Ondanks zijn grote succes, pleegde McQueen in 2010 zelfmoord. Hij werd slechts 40 jaar.

Sneakers

Naast Gucci en Givenchy heeft McQueen op het gebied van schoenen ook samengewerkt met PUMA. Bekijk het aanbod van de andere footwear van McQueen nu hier op Sneakers4u. Hier vind je altijd sneakers van Alexander McQueen in de sale of uitverkoop. Voor zowel heren als dames vind je hier de meest unieke schoenen. Hier filter je heel makkelijk op maat, kleur, model en stijl. Shop je voordelige Alexander McQueen sneakers nu. Zowel womens als mens schoenen. Denk bijvoorbeeld aan de slip-on of de MCQ. Hier shop je de beste patta's voor de mooiste prijzen bij een divers scala aan offline retailers. Of het nu in de kleuren zwart, wit, roze of groen is. Hier vind je wat je zoekt van Alexander McQueen. Van de black velvet modellen tot oversized sneakers. Shop het nu.