December Sneaker top 10

Het jaar is bijna om en daarmee de maand december ook. Daarom willen we nu even stil staan bij de populairste sneakers van december. het is een bijzondere top 10 geworden met een verrassende nummer één. Want hoewel de Air Max 95 groeit in populariteit, hadden we niet verwacht dat hij dit jaar nog de [...]

Het jaar is bijna om en daarmee de maand december ook. Daarom willen we nu even stil staan bij de populairste sneakers van december. het is een bijzondere top 10 geworden met een verrassende nummer één. Want hoewel de Air Max 95 groeit in populariteit, hadden we niet verwacht dat hij dit jaar nog de Air Max 2017 zou overstijgen.

10. Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90 blijft staan op een veilige 10e plek. Shop deze evergreen nu op Sneakers4u.

9. Nike Air Max 1

De jarige Air Max 1 doet het minder goed dan andere maanden, maar staat er nog wel. Reden genoeg om het aanbod te checken.

8. Nike Air Max 2016

De Nike Air Max van vorig jaar doet het nog altijd goed. Op plek 8, en dus zal hij vast ook nog wel in 2018 scoren.

7. Adidas Superstar

Er is een moment in 2017 geweest dat de Superstar de populairste sneaker ter wereld was. Nu moet deze adidas het doen met een mooie 7e plek.

6. Nike Air Force

De letterlijk solide Air Force blijft leuk door tuffen in de hitlijsten. Deze fantastische basketbalschoen blijft onze vriend, ook in de wintermaanden.

5. Nike Air Max 2017

De Nike Air Max 2017 valt naar de 5e plek terug. Daarmee is het wel nog steeds één van de populairste sneakers. Bekijk ze hier.

4. Nike Air Huarache

Een verrassing in deze top 10. De Huarache doet het goed als winter-sneaker en blijft scoren. Haal jouw paar hier.

3. Adidas Spezial

Adidas treffen we weer op de derde plek. De Spezial scoort punten in de top 3. Deze op voetbal geïnspireerde sneaker shop je nu zelf.

2. Adidas ZX 750

De op één na populairste sneaker van deze maand. Dit prachtige model is in de mode deze winter en blijft het gewoon heel lekker doen. Check ze nu.

1. Nike Air Max 95

Mick Jagger droeg ze tijdens het Stones-concert in Amsterdam. Mogelijk heeft dat bijgedragen aan de ongekende opmars van de 95. Deze tijdloze classic schiet als een raket omhoog. Trek jouw paar aan en ga los zoals in de 90’s deden! Shop ze nu!