Home > Models > Nike Air Max > Nike Air Max 90

Nike Air Max 90

Nike Air Max 90 sale

Nike Air Max 90 sneakers

Bekijk hieronder de 1291 Nike Air Max 90 uit meer dan 125 verschillende webshops. Filter op maat, kleur, prijs en artikelen in de sale of uitverkoop.

Nike Air Max 90 voor dames en heren

De Nike Air Max 90 is een van de meest populaire Air Max sneakers aller tijden. De Air Max 90 is, zoals de naam doet vermoeden, geïntroduceerd in 1990 en was al bij de introductie een enorm succes. In 2015 vierde de Air Max 90 zijn 25e verjaardag wat is gevierd met een aantal toffe anniversary modellen. De Air Max 90 is diverse keren terug gebracht in verschillende stijlen, versies en kleurstellingen.

Air Max 90 Ultra

De Nike Air Max 90s worden wereldwijd vereerd door zowel atleten als sneakerheads. Al sinds zijn introductie ruim 25 jaar geleden spreek de schoen tot de verbeelding. Denk aan baanbrekende features zoals iconische zichtbare air-zool units en de stijlvolle, golvende bedrukking. De sneaker wordt telkens weer gereleased in de meest toffe kleuren. Zoals we van Nike gewend zijn doen ook de retro kleuren nog volop mee. Uiteraard zijn er daarnaast hele strakke en toffe kleuren zoals wit en zwart. Met modellen als de Mid Winter en de flyknit edities heeft de Air Max Ultra zich bovendien bewezen als veelzijdige grootmeester.

De Air Max 90 is voor zowel dames als heren. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de Air Max 90 Ultra. Deze versie staat eigenlijk op zichzelf. De subtielere vorm en strakkere lijnen maken deze sneaker nog toegankelijker voor de minder uitgesproken sneakerhead. Wat een fantastisch ding is het toch.

Air Zool

Deze sneakers van Nike hebben een grotere Air zool dan zijn voorgangers van voor 1990. Het karakteristieke van deze Air Max 90 is het doorzichtige Air raampje in de zool.

Air Max sneakers in de sale

Wil jij graag een nieuw paar Nike Air Max 90 sneakers kopen? Bekijk dan het aanbod wat wij voor je hebben verzameld uit tientallen Nederlandse webshops. Met onze handige filteropties kies je zo de juiste maat, kleur en uitvoering die jij wilt. Je kan ook filteren op Air Max sneakers in de sale. Zo heb jij altijd de meest voordelige Nike Air Max in handbereik en kan je profiteren van mooie aanbiedingen, uitverkoop en sneakers in de sale.

Alvast veel plezier met jouw nieuwe Nike Air Max 90!

Is dit net niet het Nike Air Max model dat je zoekt? bekijk dan onze Nike Air Max pagina om al onze Air Max modellen te zien