Home > Models > Nike Air Max > Nike Air Max 2016

Nike Air Max 2016

Nike Air Max 2016 sale en uitverkoop

Nike Air Max 2016 sneakers

Bekijk hieronder de 12 Nike Air Max 2016 uit meer dan 125 verschillende webshops. Filter op maat, kleur, prijs en artikelen in de sale of uitverkoop.

Weergave 12 sneakers

Nike Air Max 2016 voor dames en heren

De Nike Air Max 2016 is ontwikkeld als een hardloopschoen die je de straten laat berennen met maximaal comfort, flexibiliteit. De Air Max 2016 biedt met het licht gewicht mesh een goede beademing van de voeten. Zoals je kan verwachten van deze moderne en innovatie sneaker is de demping van deze hardloopschoen is perfect. Wij verwachten dan ook dat de sneaker ook buiten het hardlopen ontzettend populair gaat worden zoals we wel vaker hebben gezien bij de Nike Air Max sneakers.

De Air Max 2016 is flexibel en licht van gewicht
De buisvormige Air Max unit gaat over de gehele lengte en vergroot de flexibiliteit voor een optimale demping onder de voet. De Nike sneaker heeft een duurzame grip wat natuurlijk zeer van pas komt bij het hardlopen. Het wafelpatroon biedt duurzaamheid en uitstekende grip op verschillende ondergronden.

Het lichte gewicht mesh houdt je voet koel en de flywire kabels bij de middenvoet zorgen voor en perfect pasvorm en bieden een flexibele ondersteuning en worden geleverd in allerlei kleurcombinaties maar ook in het wit en zwart.

Wil je graag maximaal draagcomfort en een moderne sneaker? Kies dan voor de Air Max 2016 van Nike. Op Sneakers4U hebben wij het aanbod van deze sneaker uit verschillende webwinkels voor je samengebracht. Het assortiment van onze bijna 100 partners wordt continue uitgebreid. Filter deze Nike sneakers op kleur, maat en prijs. Koop de Air Max 2016 via Sneakers4U!

Ook andere Air Max modellen vind je op Sneakers4U.

Is dit net niet het Nike Air Max model dat je zoekt? bekijk dan onze Nike Air Max pagina om al onze Air Max modellen te zien