Adidas ZX 750 sneakers

De Adidas ZX 750 is een sneaker voor heren en dames die je hier shopt in de vorm die jouw stijl compleet maakt. Denk bijvoorbeeld aan de mooiste, strakke kleuren. Van blauw tot zwart en van grijs tot wit. Deze sportieve schoenen kun je voordelig in onze outlet kopen in de sale of uitverkoop.

Weergave 5 sneakers

Adidas ZX 750 voor dames en heren

In 1980 introduceerde Adidas de ZX Flux series, waar de Adidas ZX 750 onderdeel van is. Een totaal nieuwe ontwikkeling in de hardloopsport. De ZX 750 laat de karakteristieke ZX Flux-stijl goed naar voren komen. Het is een moderne variant van een echte klassieker. Details als de technische mesh laag met synthetisch leer en authentieke details als de TPU heel clip en de oogjes springen er prachtig uit in dit model. Naast leer is de schoen ook veelal in synthetisch materiaal te krijgen. Uiteraard in een grote diversiteit aan kleuren.

Adidas ZX 750

De lage sneaker van Adidas is een klassieker in de urban streetwear. De sportieve stijl is vermengt met comfort voor een authentieke uitstraling. Daarbij ademt de ZX 750 gewoon de late eighty’s. De combinatie van suede, leer en mesh geven de schoen in combinatie met het merk op de tongue gewoon een hele eigen identiteit. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de drie Adidas strepen op de zijkant van de sneaker. De ZX 750 is Adidas op zijn meest nostalgische manier.

Dat de ZX 750 zijn klassiekers kent wil absoluut niet zeggen dat de sneaker niet met z’n tijd mee gaat. De laatste jaren dropt Adidas de ZX 750 in hele strakke en monotone kleuren. De minimalistische sneakerhead kan zichzelf absoluut vinden in deze lijn van Adidas. Zelfs de karakteristieke zwart-witte zool is niet heilig voor Adidas. Deze sneaker is ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld volledig diepblauw en felrood. Daarnaast zijn er verschillende exclusieve designs geweest met onder andere penstreken en zelfs een modderpatroon. De ZX 750 slaagt voor iedere experiment met vlag en wimpel. Zelfs met de vele speelse colorways verliest de ZX 750 zijn karakter niet. De details blijven, als verschilt het uiterlijk. Dit maakt de ZX 750 mede een topper in de ZX Flux-serie. Nog nooit lagen de jaren tachtig zo binnen handbereik. Slinger nu als Donkey Kong naar de shops voor de Adidas ZX 750.