Trouwen op sneakers? Doen!

Er zijn steeds meer stelletjes die gewoon de stap wagen. Ze trouwen niet op traditionele trouwschoenen of op vrouwelijke naaldhakken, maar trekken gewoon sneakers aan onder hun trouwjurk of trouwpak. Sportieve of oldskool bruiloftsschoenen zijn helemaal in, vooral omdat ze lekker comfortabel zitten. Want vóór het altaar struikelen over je naaldhakken, dat is de grootste [...]

Er zijn steeds meer stelletjes die gewoon de stap wagen. Ze trouwen niet op traditionele trouwschoenen of op vrouwelijke naaldhakken, maar trekken gewoon sneakers aan onder hun trouwjurk of trouwpak. Sportieve of oldskool bruiloftsschoenen zijn helemaal in, vooral omdat ze lekker comfortabel zitten. Want vóór het altaar struikelen over je naaldhakken, dat is de grootste nachtmerrie van elke bruid.

Maar is angst voor struikel- en valpartijen door hakschoenen écht de enige reden om op je trouwdag gympen te dragen? Nee, natuurlijk niet, want anders zou het dragen van moderne schoeisel in plaats van klassieke trouwschoenen niet zo’n grote hype zijn. Oldskool sportschoenen dragen heeft nog veel meer voordelen.

Opvallen

Jullie vallen als stelletje flink op. Er zal nog tijden over jullie huwelijksdag nagepraat worden, omdat jullie van die opvallende oldskool gympen, zoals Vans, aan hadden.

Lekker jezelf

Jullie kunnen gewoon laten zien dat jullie lekker jezelf zijn. De huwelijksdag is van jullie samen en jullie bepalen dan ook hoe je erbij loopt. Wat andere mensen daar misschien ook van vinden. Probeer het op klassieke sneakers zoals de Adidas Superstar.

Dansen

Voor het dansfeest in de avond hoeven jullie geen andere schoenen aan te trekken. Je draagt namelijk al comfortabel schoeisel. Dansen en lopen in een ideale combinatie: bijvoorbeeld met de Air Max 1.

Geen zere voeten

De volgende dag hebben jullie geen last van knellende enkels of zere voeten. Je hebt namelijk het juiste besluit genomen om de hele dag op relaxte, lekker zittende schoenen rond te lopen. Heerlijk zittend comfort zoals bij de Adidas UltraBoost.

Fotosessie

Sneakers zijn heerlijk comfortabele tijdens de fotosessie op je trouwdag. Stel dat je de hele dag op het strand doorbrengt of in een bos, dan kun je echt beter op relaxte stappers lopen dan op traditionele trouwschoenen of naaldhakken. Ga voor de fotogenieke, witte Air Force.

Herinnerd

Jullie kunnen na je huwelijksdag nog regelmatig jullie trouwschoenen aantrekken. Elke keer worden jullie dan herinnerd aan de mooiste dag uit jullie leven. Kies voor een prachtige combi van sjiek en comfort met een stijlvol merk als Mason Garments.

Uniek

Sommige merken bieden de mogelijkheid om je eigen unieke sportschoenen voor je trouwerij te laten ontwerpen. Met daarop jullie namen en/of de trouwdatum. Super origineel natuurlijk! Een voorbeeld van een merk dat deze optie biedt is Converse.

Besparen

Gympen zijn doorgaans een stuk voordeliger en goedkoper dan officieuze voor trouwerijen gemaakte naaldhakken en schoenen. Jullie kunnen dus mooi besparen door goed te zoeken in de vele webshops met eigentijdse trouwstappers. Misschien is het een leuk idee om beide een andere lijn van hetzelfde type te dragen? Dat kan met de Adidas Tubular Doom en Tubular Dawn.

Oldskool

Tal van voordelen dus als je kiest voor je eigen trouwgympen. Kijk eens goed rond in de vele webshops die online schoeisel voor huwelijken aanbieden. Er zijn er talloze, die vaak tegen scherpe en voordelige prijzen de gaafste huwelijksstappers verkopen. Vintage sneakers, oldskool sneakers of de nieuwste gymschoenen waarmee jij de blits maakt op je trouwdag! Het aanbod is echt enorm groot en er zijn dan ook altijd wel sneakers die qua kleur, vormgeving en model goed bij jouw trouwjurk of trouwpak passen.

Eigen draai aan je huwelijksdag!

Geef ook je eigen draai aan jullie mooiste levensdag en trek gewoon jouw favoriete sneakers aan onder je trouwkleding! Jullie zijn echt niet de enige personen die maling hebben aan huwelijkstradities. En het aanbod sneakers online is groot genoeg!