Bekijk nu: Nike Internationalist

Onze vrienden van Nike blijven het als een speer doen. Naast bekende toppers als de Air Force en de Air Max 97 is ook de Nike Internationalist een heel bekend model. Wij van Sneakers4u geven deze sneaker vaak niet de aandacht die het verdient. Onterecht, want de sneaker doet het al geruime tijd enorm goed [...]

Onze vrienden van Nike blijven het als een speer doen. Naast bekende toppers als de Air Force en de Air Max 97 is ook de Nike Internationalist een heel bekend model. Wij van Sneakers4u geven deze sneaker vaak niet de aandacht die het verdient. Onterecht, want de sneaker doet het al geruime tijd enorm goed op ons platform. Daarom zetten we hem op deze koude winterse dag eens in het zonnetje: De Nike Internationalist.

Voor we ingaan op de bijzondere details van deze mooie en trendy en sneaker, pakken we er een stukje geschiedenis bij. Deze historische schoen zag in de jaren 80 het levenslicht. Hij past volledig in de traditie van Nike om hoogwaardige hardloopschoenen te ontwerpen. Qua look doet het model enigszins denken aan de Nike Air Pegasus, een andere klassieker van Nike. Net als de Pegasus dragen sporters nog altijd deze trainers om hun prestaties te verbeteren. Op de straten doet de schoen het ook uitstekend. De sneaker heeft een hele nette en frisse look die hem uitermate geschikt maakt als sneaker van alle dagen. Deze vrouwvriendelijke allemansvriend verdient echt je aandacht.

Nike Internationalist Sale

Deze sneaker van Nike is in de afgelopen jaren in enorm veel kleuren en stijlen gedropt. Dat maakt het een ideale sneaker voor zowel heren als dames. Uiteraard is zwart populair voor Internationalist. Grijs, groen en uiteraard wit zijn eveneens populaire colorways. Bovendien komt de sneaker in verschillende modellen. Zo is er de prachtige Mid. De Utility is eveneens een model die je gezien moet hebben. Niet meteen verkocht? Bekijk dan de Premium. Een luxe uitvoering, veelal in suède of leer. Datzelfde geldt voor de SE, een model in enorm veel verschillende opties. De Internationalist is een hele fijne en stijlvolle sneaker met een mooie historie. Reden genoeg om de opties van de Nike Internationalist in de sale te bekijken.