Niet origineel: deze schoenen heeft iedereen al

Sommige mensen die roepen enthousiast ”twinning” als zij erachter komen, anderen willen wel door de grond zakken. Je loopt je vrienden tegemoet en komt er ineens tot je grote schrik achter dat zij gewoon dezelfde schoenen als jij aan hebt. Terwijl jij de jouwe net hebt besteld! Ben jij hier ook klaar mee? Lees dan […]

Sommige mensen die roepen enthousiast ”twinning” als zij erachter komen, anderen willen wel door de grond zakken. Je loopt je vrienden tegemoet en komt er ineens tot je grote schrik achter dat zij gewoon dezelfde schoenen als jij aan hebt. Terwijl jij de jouwe net hebt besteld! Ben jij hier ook klaar mee? Lees dan snel verder welke sneaker je vooral niet moet kopen (of juist wel, als je ‘veilig’ wil spelen).

Nike Roshe Run
Vrijwel iedereen heeft een paar in de kast staan en dat is ook niet zo gek. De Nike Roshe Run zijn zowel fijne sneakers om overdag te dragen als gympen voor in de sportschool. Het feit dat zij zoveel verschillende prints en kleuren verkopen zorgt er ook voor dat de populariteit van deze schoenen alleen maar toeneemt. Mocht je echt verliefd zijn op deze schoenen is onze tip om een ongebruikelijke print of kleur te nemen, zo kom je niet in de verlegenheid dat iemand anders dezelfde heeft.

Adidas Superstar
Sommige mensen zeggen wel dat de trends zich herhalen, de Adidas Superstar is hier zeker een voorbeeld van. De ouderwetse Adidas schoen in een nieuw jasje gestoken maakt dat zowel jonge als oudere mensen in de rij staan om deze schoen te kopen. Het model is dan ook vrij casual en goed te combineren.

Converse All Star
Ooit begonnen als skatermerk, toch draagt iedereen tegenwoordig deze comfortabele sneaker. Zij zijn ideaal om snel even op weg te stappen, maar ook goed te combineren onder bijvoorbeeld een jurkje. Zo combineer je stoer met klassiek.
Het is dus geen wonder dat deze gympen tegenwoordig in de kast van menig persoon te vinden is. Veel mensen hebben vaak meerdere sneakers. Ga voor een aparte print van bijvoorbeeld de Cartoon collectie met prints van Bart Simpson.

Welke sneakers kan ik wel dragen?
Natuurlijk is het onvermijdelijk dat je iemand tegenkomt met dezelfde schoen als jij, maar je kunt de kans wel zo klein mogelijk maken. Neem bijvoorbeeld een keer een ander model van Nike. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Free Run of gewoon een alternatieve print nemen. Het is wel goed om te blijven bedenken dat je gewoon moet dragen wat je leuk vindt, als dat zwarte Converse Allstars zijn dan moet je dat gewoon doen. Anderen hebben geen patent op het dragen van leuke sneakers.