Zomerse korting bij Spartoo

De meteorologische zomer is begonnen. Dat wordt bij Spartoo gevierd met heerlijke korting in de hele maand juni. Met een nieuwe kortingscode biedt Spartoo wel tien procent korting op de gehele collectie. Hoewel de astronomische zomer pas op 21 juni van start gaat, is hij op de klassieke datum al ingegaan. Reden genoeg voor Spartoo […]

De meteorologische zomer is begonnen. Dat wordt bij Spartoo gevierd met heerlijke korting in de hele maand juni. Met een nieuwe kortingscode biedt Spartoo wel tien procent korting op de gehele collectie.

Hoewel de astronomische zomer pas op 21 juni van start gaat, is hij op de klassieke datum al ingegaan. Reden genoeg voor Spartoo en Sneakers4u om de zomer te vieren. Het is tenslotte al erg lekker weer. Zoek dus een mooi paar nieuwe sneakers uit en pak een terrasje.

Spartoo
De webwikel Spartoo is één van de snelstgroeiende webshops van Europa. De populaire winkel lanceert geregeld mooie kortingen. Voor de maand juni geldt de kortingscode ‘ZOMER1SP’. Deze code geeft tien procent korting op de gehele collectie. Reden genoeg om de collectie van Spartoo op Sneakers4u eens te bekijken. Zoek dus jouw nieuwe schoenen uit op Sneakers4u in de sale of uitverkoop. Hier slaag je altijd.