Nieuwe kleuren Adidas NMD R1

Adidas heeft wel vier nieuwe kleuren aangekondigd voor de NMD R1. Het populaire model van de Duitse sneakergigant is al in vele variaties verkrijgbaar en dit worden er steeds meer. Of het nu in black, white of grey is, de Adidas NMD R1 verkoopt als een trein. De sneaker is voor zowel dames als heren […]

Adidas heeft wel vier nieuwe kleuren aangekondigd voor de NMD R1. Het populaire model van de Duitse sneakergigant is al in vele variaties verkrijgbaar en dit worden er steeds meer.

Of het nu in black, white of grey is, de Adidas NMD R1 verkoopt als een trein. De sneaker is voor zowel dames als heren een geweldige optie. Door de revolutionaire materialen is de schoen ook nog eens heel comfortabel.

Primeknit
De innovatieve stijl sneaker van Adidas Originals integreert traditioneel design met de comfortabele technologie. Wat te denken van het primeknit materiaal en de boost demping. De sneaker voelt aan als een sok. Het model loopt licht, is sterk en uitermate geschikt voor mensen die dagelijks veel meters moeten maken. Nu wordt de schoen in zeker vier nieuwe colorways gereleased. Bijvoorbeeld in vier grijze tinten, zoals hierboven afgebeeld. Maar ook olijfgroen, donkerblauw en grijs-wit zijn nieuwe kleuren die later dit jaar verschijnen. Houd de NMD R1 op Sneakers4u dus absoluut in de gaten. Of bekijk één van de andere sneakers van Adidas Originals, Adidas Neo en Adidas.