Vaderdag komt eraan

Voor de Belgen is het aanstaand weekend al zo ver. In Nederland over een anderhalve week. Dan staat Vaderdag weer voor de deur. De dag waarop vaders overal even in het zonnetje worden gezet. Bij Sneakers4u hebben we de tofste schoenen die ook jouw vader zal kunnen waarderen. Reden genoeg om eens rond te kijken […]

Voor de Belgen is het aanstaand weekend al zo ver. In Nederland over een anderhalve week. Dan staat Vaderdag weer voor de deur. De dag waarop vaders overal even in het zonnetje worden gezet. Bij Sneakers4u hebben we de tofste schoenen die ook jouw vader zal kunnen waarderen. Reden genoeg om eens rond te kijken op onze site.

Spartoo

Allereerst beginnen we met onze Vaderdag tip: de korting van Spartoo. Net als in de vorige maand geeft Spartoo wel 10 procent korting op de gehele collectie. Met de kortingscode ‘ZOMER1SP’ wordt deze korting geactiveerd. De actie geldt voor de gehele collectie en loopt tot het einde van de maand juni. Grijp deze kans dus om een mooi paar sneakers op te pikken voor je vader Of misschien kom je juist wel wat leuks tegen voor jezelf?

ASICS

Stiekem weten we eigenlijk allemaal wel dat vaders gek zijn op sportschoenen. Een blik op straat leert dat mannen op een zekere leeftijd met name de sportschoenen van ASICS enorm kunnen waarderen. Uiteraard vallen Nike en Adidas ook in de smaak. Bekijk de ASICS-modellen op Sneakers4u en shop tussen die duizend opties nu de nieuwe schoenen voor jouw vader.