Adidas Originals sneakers

Adidas Originals

Adidas Originals is een merk van Adidas waarin zij originele designs vieren zonder het oog op het verleden te verliezen. Dit houdt concreet in dat Adidas onder dit label gewoon hele toffe sneakers uitbrengt. De Superstar, Stan Smith, Gazelle en ZX Flux vallen allemaal onder Originals. Shop dus nu de tofste schoenen voor dames en heren in de sale op Sneakers4u. Dat is wel zo voordelig.

Weergave 1–24 van 3887 sneakers

Adidas Originals sneakers in de sale

Adidas Originals

Weinig merken hebben zo'n diepgewortelde band met sport als Adidas. Het is hun missie om het allerbeste sportmerk ter wereld te worden. Alles wat Adidas doet heeft een oorsprong in de sport. Vandaar dat het merk ook 'the badge of sport' als logo voert. Het logo is een afbeelding van de scherpe kant van een speer. Hiermee staat het voor innovatie en het allerbeste op het gebied van sport, sportevenementen, sportteams en individuele sporters.

Adidas Originals

Het maakt niet uit hoe serieus jij bent over sport. Een sportieve levensstijl eindigt niet in de kleedkamer. Hierom is Adidas Originals opgezet. Adidas Originals zet de sportieve stijl om in streetwear. Al ruim tien jaar viert het merk wereldwijd originaliteit op een trendsettende wijze. Adidas Originals was de eerste die het sportieve segment naar de reguliere lifestyle omzette. Zo werd het merk beroemd als een legitiem en sportief modemerk. Om het grote succes voort te zetten, garandeert Adidas Originals een commitment met zowel de nieuwste trends als de wil om trouwe klanten te blijven bedienen. Zij zoeken tenslotte constant naar toffe opties om zich te uiten.

Sneakers

Adidas Originals loopt ook in het sneakersegment voorop. Iedereen kent natuurlijk wel de Adidas Superstar. Dat geldt natuurlijk ook voor de Stan Smith. De Adidas Stan Smith is misschien wel het ultieme voorbeeld van hoe een sportmodel het straatbeeld kan veroveren. Hele winkels hebben hun collectie aangepast op het tennisschoenmodel. Dan hebben we het nog niet eens over de andere modellen van Adidas Originals. Er zijn unieke modellen, zoals de Adidas Originals ZX Flux en de ZX 700. Ook de Adidas Originals Gazelle is een populair en gevierd model. De strakke en mooie modellen van Adidas Originals hebben het straatbeeld ruim overgenomen maar nog steeds is goed te zien hoe de details hun wortels in de sport hebben.

Wat ooit begon als toffe designs voor atleten, is uitgegroeid tot een modemerk die zijn weerga niet kent. Adidas loopt voorop in de laatste trends en Adidas Originals is hier een prachtig voorbeeld van. Haal het beste in jezelf naar boven met deze merken. Koop de mooiste modellen van Adidas Originals nu bij Sneakers4u. Gebruik onze filters om jouw maat en favoriete kleur te vinden. Dankzij ons unieke systeem vind je jouw favoriete sneakers in de sale of uitverkoop. Bestel jouw nieuwe Adidas Originals nu.