Online sneakers zoeken, vergelijken & kopen
Home > Merken > Adidas Neo

Adidas Neo sneakers

Adidas Neo

Adidas NEO is de toegankelijk lijn in sneakers van Adidas. De Duitsers begonnen deze lijn om hippe schoenen tegen een zeer betaalbare prijs weg te zetten. Zo shop je nog eens gemakkelijk voordeel in mode voor dames en heren. Shop dus hier snel en goedkoop jouw nieuwe paar Adidas NEO's.

Wat? Dit kan bijna niet. We hebben geen resultaat gevonden op de opgegeven zoekterm. Probeer het nog eens met een andere zoekterm. Met ruim 90.000 sneakers in onze sneaker zoekmachine moeten de sneaker die je zoekt hier zijn te vinden, toch?

Adidas Neo heren en dames sneakers in de sale

De Adidas NEO lijn is bedacht met een jongere doelgroep in het achterhoofd. De gedachte in 2012 bij de ontwikkeling van de filosofie achter deze Adidas lijn was dat jongeren regelmatig hun kledingkast willen vernieuwen. Met NEO stapt Adidas in het concept "fast fashion" - een ontwikkeling die je ziet bij retailers: voordelige en trendgevoelige mode met een hoge vervangingsgraad. De NEO sneakers van Adidas worden dan ook zeer regelmatig vernieuwd met nieuwe modellen in de meest trendy modestijlen.

Adidas NEO neemt zichzelf niet serieus

De NEO modellen zijn gericht op jongeren tussen de 14 en 19 jaar oud. NEO betekent "nieuw" en is vers, fun, actief en connected. Vers in de zin dat voorraden regelmatig worden aangevuld (en dus niet aan het begin van een seizoen massaal moet worden ingekocht). Het is fun omdat het Adidas NEO label zichzelf niet te serieus neemt - dit zie je terug in de designs en marketing. Actief in de zin dat het merk vol energie zit en direct klaar is voor gebruik. Het NEO label is connected omdat het dicht staat op social media en overige digitale kanalen. Kortom, helemaal van deze tijd.

High Fashion

De NEO sneakers passen altijd goed bij spijkerkleding en de nieuwste mode trends. Daarnaast zijn de sneakers goed betaalbaar zodat ze goed passen bij de behoefte van de jongere doelgroep. Dus ben jij op zoek naar goed betaalbare, high fashion en hippe sneakers van het betrouwbare merk Adidas? Dan zijn de Adidas NEO sneakers echt iets voor jou. De sneakers zijn beschikbaar in diverse stylen, patronen en uitvoeringen en zijn voor zowel jonge heren als jonge dames. Kijk maar eens naar de populaire modellen zoals de Adidas Neo Cloudfoam en de Adidas Neo Lite Racer.

Kopen

Wij hebben speciaal voor jou alle Adidas NEO sneakers verzameld uit verschillende webwinkels. Zo kan je deze fast fashion sneakers nog voordeliger en wellicht in de uitverkoop of sale scoren bij onze aangesloten webshops. Jou nieuwe Adidas sneakers koop je hier. Alvast veel plezier met je hippe NEO sneakers!