Fijne sneakers voor op reis

Heb je een leuke stedentrip naar Milaan, Berlijn of Praag op de planning of ben je van plan een verre reis te maken? Fijne sneakers zijn een must om mee te nemen op je vakantie. Zo voorkom je dat je in een warm land alleen maar op teenslippers loopt of op een verre reis alleen […]

Heb je een leuke stedentrip naar Milaan, Berlijn of Praag op de planning of ben je van plan een verre reis te maken? Fijne sneakers zijn een must om mee te nemen op je vakantie. Zo voorkom je dat je in een warm land alleen maar op teenslippers loopt of op een verre reis alleen maar op je bergschoenen. Gympen zijn voor de afwisseling erg goed en wanneer je het juiste paar schoenen meeneemt, zijn je voeten goed beschermd en voorkom je blaren.

Een dagje op sneakers door een stad wandelen is niet op elke gymp even fijn. De Nike Internationalist zijn sneakers die aanvoelen als kussentjes onder je voeten. Je trekt de Nikes aan en ze lopen meteen goed. De Nike Internationalist is in verschillende varianten te verkrijgen. Hierdoor zijn het gympen die makkelijk te combineren met diverse outfits. Zo draag je zwarte en grijze lage Nikes gemakkelijk onder een korte broek en wanneer je tijdens je vakantie een jurkje of rokje aan hebt, zijn juist gekleurde of gebloemde Nikes goed te combineren. Zo zie je er tegelijkertijd stijlvol en stoer uit.

Nike gympen op reis

Sneakers van Nike Internationalist zijn in hogere en lagere varianten te verkrijgen. Zo is de Internationalist iD wat hoger aan de hielkant en is de de Internationalist Mid Leather een hoge gymp, met leren details. Deze sneakers bestaan over het algemeen uit verschillende materialen zoals suède, stof en leer. Hierdoor zien ze er zowel klassiek als hip uit.

Unieke pasvorm van Nike

De Nike Internationalist is niet voor niets een sneaker die fijn loopt, in 1982 liep de winnaar van de Marathon van New York namelijk op deze sneakers. Het ontwerp van de Nike Internationalist Premium is geïnspireerd op Nike hardloopschoenen. Deze schoen heeft een goede pasvorm en zit comfortabel en heeft een middenzool die van foam gemaakt is voor de demping. Voor een goede grip en duurzame kwaliteit is de zool met wafelpatroon gemaakt. Met Nikes aan kun je gerust een hele dag wandelen door een mooie stad zonder pijn in je voeten te krijgen. Van verre reizen tot aan korte tripjes: Nikes mogen niet in je rugzak ontbreken.