Home > Models > Nike Internationalist

Nike Internationalist

Nike Internationalist sale & uitverkoop

Nike Internationalist

Bekijk hieronder de 364 Nike Internationalist uit meer dan 104 verschillende webshops.

Weergave 1–75 van 364 sneakers

Nike Internationalist

Met zoveel modellen op de plank zou je verwachten dat Nike toch wel door zijn nieuwe klassiekers heen moet zijn. Maar niets in minder waar. De Nike Internationalist - een cult sneaker model uit de jaren 80 - is in 2014 ontdaan zijn een goede laag stof om zijn 30ste verjaardag te vieren.

De Nike Internationalist maakte zijn debuut in 1982 en zal menig millenial dan ook volledig zijn ontgaan. Destijds was dit een belangrijk model voor Nike. Het is ontwikkeld als een marathon schoen en debuteerde aan de voeten van niemand minder dan Alberto Salazar tijdens de Marathon van New York in 1982. In dit zelfde weekend lanceerde Nike tevens zijn eerste TV commercial. De Nike Internationalist moeten Alberto Salazar wel zijn bevallen want hij won de marathon. Om het succes van de Nike Internationalist nog een zetje te geven kwam de sneaker opnieuw onder de aandacht in 1985 als cult icoon door de film "The Breakfast Club".

Nu, ruim dertig jaar later, geeft Nike dit old-school model een nieuw leven. Het sneaker model wordt getypeerd door de traditionele suède stukken, mesh en typerende nylon vormen in kleurvariaties die goed bij elkaar passen. Wil jij een echte retro runner als sneaker onder jouw voeten? Met deze comfortabele sneaker tegen een zeer aantrekkelijke prijs kan je het eigenlijk niet laten deze op te nemen in je sneaker collectie.

Koop en vergelijk op Sneakers4U eenvoudig de Nike Internationalist modellen van verschillende webwinkels en scoor voordelig een van deze sneakers in de aanbieding, uitverkoop of sale. Met zoveel aanbod op ons platform moet je wel slagen, daarom alvast veel plezier met je Internationalist sneakers!