Nieuw van Asics: de GEL-Kenun

Asics lanceert de nieuwe AW17 performance collectie. In deze nieuwe lijn staan performance, comfort en stijl centraal. Wij zijn in ieder geval heel enthousiast over de nieuwe GEL-Kenun. Een moderne, sportieve en vooral gloednieuwe sneaker van Asics. De nieuwe kledinglijn van Asics volgt de traditie van klassieke Japanse ambacht met een oog voor de beste […]

Asics lanceert de nieuwe AW17 performance collectie. In deze nieuwe lijn staan performance, comfort en stijl centraal. Wij zijn in ieder geval heel enthousiast over de nieuwe GEL-Kenun. Een moderne, sportieve en vooral gloednieuwe sneaker van Asics.

De nieuwe kledinglijn van Asics volgt de traditie van klassieke Japanse ambacht met een oog voor de beste performances. De collectie bouwt verder op de innovatieve techniek van Asics’ sportkleding en verwerkt dit in een kledinglijn die uitstekend volstaat als streetwear. Uiteraard kunnen liefhebbers ook hun sportieve ei kwijt in deze nieuwe lijn.

Asics Gel-Kenun
Het interessantste onderdeel van deze nieuwe lijn is de Asics GEL-Kenun. Deze sneaker heeft enorm strakke kleuren met een opvallend kleurrijke zool. De naam komt van het Japanse woord ‘kenun’, wat ‘vederwolk’ betekent. Asics benadrukt hiermee dat je het gevoel krijgt dat je op wolken loopt. De combinatie van de flexibele mesh met de gel in de hak zorgt ervoor dat de GEL-Kenun maximaal comfort biedt. Met het minimalistische design zien ze er ook gewoon heel gaaf uit. Op 1 juli dropt Asics de nieuwe collectie. Wij kijken er alvast heel erg naar uit.