Dé sneakers van 2018

Het jaar 2018 is in volle gang. Hoog tijd om eens te kijken naar de sneakers die het gaan doen dit jaar. Wij persoonlijk hebben wel een lijstje waar we wat van verwachten. Daarom hebben we hier, in willekeurige volgorde, tien sneakers om in de gaten te houden. Adidas Ultra Boost 4.0 De Adidas Ultra […]

Het jaar 2018 is in volle gang. Hoog tijd om eens te kijken naar de sneakers die het gaan doen dit jaar. Wij persoonlijk hebben wel een lijstje waar we wat van verwachten. Daarom hebben we hier, in willekeurige volgorde, tien sneakers om in de gaten te houden.

Adidas Ultra Boost 4.0

De Adidas Ultra Boost 4.0 wordt de Boost sneaker van Adidas het komende jaar. Deze unieke techniek wordt nog steeds geweldig toegepast. Daarbij komt dit model deze maand al in heel veel toffe colorways uit.


Air Jordan 3 Black Cement


Eindelijk is hij er. De Amerikanen wachten er al lang op, maar 2018 is het jaar van de Air Jordan 3 Black Cement. Dit is er één om in de gaten te houden.

Pharrell NMD Human Race Trail

Met veel bombarie werd in het najaar van 2017 de Pharrell NMD Human Race Trail gedropt. In 2018 is hij er weer. Er zijn enorm toffe colorways voor aangekondigd.

Air Max 1 en Air Max 97 Animal Print

Een dubbele klapper. Op Air Max Day 2018, in maart, dropt Nike deze twee klassieke modellen in nieuwe dieren prints. Deze gaan lopen als een trein.

Adidas Future Craft 4D

De mysterieuze Future Craft 4D van Adidas gaat het doen in 2018. We hebben er lang op moeten wachten, maar dit wordt het jaar.

Air Jordan 11 Concord

Alle sneaker watchers zijn het erover eens. Dit is de sneaker die 2018 echt in knalt. In Amerika wordt deze Air Jordan 11 Concord sowieso een hit. Hier in Nederland ook? We gaan het zien.

Nike Air Vapor Max

De Nike Vapor Max was al een klapper vorig jaar. Dat zal dit jaar zeker niet anders zijn. Vooral deze Off White edition zal zeker scoren.

Nike Air Max 270

Deze gloednieuwe Nike Air Max 270 gaan hard lopen dit jaar. Nike heeft er bijzondere aspecten van de klassieke modellen uit de jaren 90 aan toegevoegd. Dit wordt hem hoor.

Nike Air Max 98

Een klassiek model opnieuw uitgebracht. Wij vinden het een schitterend design. Nike gaat ook vol voor de Air Max 98, dat is te zien aan de aanstaande releases. Een toppertje!




Sneakernews