Het gouden randje van: Axel Arigato

Het klinkt misschien ontzettend Japans, maar Axel Arigato is toch echt een merk uit het land van de Vikingen en gehaktballetjes. Zweden dus, dat verandert verder niets aan het exclusieve en toffe karakter van het merk. Het merk heeft een eigen fantasie en gedachtegoed en projecteert dit in hun designs. Check de lijnen van Axel Arigato […]

Het klinkt misschien ontzettend Japans, maar Axel Arigato is toch echt een merk uit het land van de Vikingen en gehaktballetjes. Zweden dus, dat verandert verder niets aan het exclusieve en toffe karakter van het merk. Het merk heeft een eigen fantasie en gedachtegoed en projecteert dit in hun designs. Check de lijnen van Axel Arigato dus nu zelf eens.

Waar laat dat gedachtengoed zich zien? Welnu, dat zit hem helemaal in de  details. Want dat is het knappe van de Zweedse designers. Op het eerste gezicht lijkt het merk heel basic en normaal. Maar bij nader inzien zitten er ongelofelijk veel dingen in verwerkt.

Italiaans leer

Het leer komt uit Italië en wordt met de hand bewerkt in Portugal. De bekende rubberen zool wordt gecombineerd met diverse leuke materialen. Van leer tot suède. In ieder geval worden de designs geleid door Max Svardh. Sinds de bescheiden oorsprong in 2014 is het merk alleen maar groter geworden.

Met andere woorden, voor designs in detail moet je bij het Zweedse Axel Arigato zijn. Shop je exclusieve sneakers hier.

 

In het gouden randje krijgen de sneakers uit een iets hoger segment even de aandacht. Deze luxere merken lichtten we dus lekker toe. Want deze sneakers verdienen een plekje in jouw collectie.