Spotlight: Adidas UltraBoost

De Adidas UltraBoost 4.0 is al even verkrijgbaar bij geselecteerde retailers. Adidas blijft de hardloper in hele vette kleuren uitbrengen. Zo verschijnt de bovenstaande 'Multicolor' naar verwachting volgend jaar op de markt. Het is nog even wachten voordat de UltraBoost 4.0 algemeen gemakkelijk verkrijgbaar wordt. toch genieten wij alvast van alle kleuren en modellen die [...]

De Adidas UltraBoost 4.0 is al even verkrijgbaar bij geselecteerde retailers. Adidas blijft de hardloper in hele vette kleuren uitbrengen. Zo verschijnt de bovenstaande ‘Multicolor’ naar verwachting volgend jaar op de markt. Het is nog even wachten voordat de UltraBoost 4.0 algemeen gemakkelijk verkrijgbaar wordt. toch genieten wij alvast van alle kleuren en modellen die Adidas al van de schoen gedropt heeft.

De unieke Boost-zool van Adidas veranderde de sneaker-cultuur voorgoed. Denk alleen al aan de Yeezy-Boost sneakers en de gekte die ermee gepaard gaat. Volgens sommigen was het eerste UltraBoost model zelfs één van de beste sneakers ooit. Reden genoeg om het aanbod van Sneakers4u in Adidas Ultra Boost sneakers eens te bekijken. Wie weet vind jij vandaag die ene unieke sale. Gebruik ons geavanceerde filtersysteem om nu jouw nieuwe favoriete sneakers te vinden.

Ultra Boost wit

De UltraBoost is een unieke sneaker. Dankzij de combinatie van de Boost zool en het primeknit materiaal gaat comfort oprecht voor alles bij deze bijzondere schoen. Door het unieke cage vetersysteem heeft de sneaker ook nog eens een geheel eigen look. Er zijn echter ook opties zonder deze cage. De Uncaged versie van de UltraBoost heeft nog meer een sokachtige vorm. Zo trotseer je wel heel comfortabel de straten.

Black & white

Dan hebben we het nog niet eens over de ruime diversiteit in kleuren. De sneaker is verkrijgbaar in wit, zwart en eigenlijk alle andere  kleuren van de regenboog. Hoewel de UltraBoost ooit als runner is geïntroduceerd, is hij inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Reden genoeg om een kijkje te nemen in onze voordelige winkel. Misschien vind je jouw UltraBoost in de sale. Je had toch net nieuwe schoenen, dus waarom zou je ze niet bij Adidas kopen?