Deze Air Max 1/97 moet je hebben

Een hele bijzondere vorm van Nike maakt zijn comeback. De Air Max 1/97 SW is de droom van iedere verzamelaar. Deze unieke combinatie van verschillende prachtige modellen van Nike is een schitterend collector's item. Zet 24 maart dus maar in je agenda. De 1/97 is een silhouet waarbij, zoals de naam doet vermoeden, de Air Max 1 [...]

Een hele bijzondere vorm van Nike maakt zijn comeback. De Air Max 1/97 SW is de droom van iedere verzamelaar. Deze unieke combinatie van verschillende prachtige modellen van Nike is een schitterend collector’s item. Zet 24 maart dus maar in je agenda.

De 1/97 is een silhouet waarbij, zoals de naam doet vermoeden, de Air Max 1 samengaat met de Air Max 97. Deze unieke vorm is bedacht door designer Sean Wotherspoon uit Los Angeles. In 2017 won hij met deze sneaker de Vote Forward Competition. Een wedstrijd van Nike waarbij creatieve geesten van over de hele wereld nieuwe designs mochten bedenken voor Air Max sneakers. Dat leverde vorig jaar dus dit kunststukje op.

Air Max 1/97 SW kopen

Om het geheel af te maken maakt Wotherspoon gebruik van corduroy. Deze move is geïnspireerd op de Nike petjes uit de jaren 80. De bijzondere kleuren maken de nostalgie naar de 80’s nog groter. Deze heerlijke sneakers moet je gewoon hebben. Dit kopstuk voor jouw collectie is vanaf 24 maart (9.00 uur) verkrijgbaar voor 160 euro. Maak er een notificatie van!