Ga beestachtig te keer met Nike

Er is een storm op komst. Nike brengt een wel heel klassiek silhouet tot leven. Met de Air Max 1 Atmos en de Air Max 95 Atmos gaan de mensen van de Swoosh ontzettend scoren. Deze heerlijke sneakers moet iedere liefhebber hebben. Wereldwijd liggen er dan ook een grote hoeveelheid sneakerheads op de loer. Jij [...]

Er is een storm op komst. Nike brengt een wel heel klassiek silhouet tot leven. Met de Air Max 1 Atmos en de Air Max 95 Atmos gaan de mensen van de Swoosh ontzettend scoren. Deze heerlijke sneakers moet iedere liefhebber hebben. Wereldwijd liggen er dan ook een grote hoeveelheid sneakerheads op de loer. Jij moet er snel bij zijn.

De naam Atmos komt van de samenwerking die Nike heeft voor deze modellen. De stijlvolle dierenprints zijn bedacht door een sneakerboetiek uit Japan, Atmos genaamd. Oprichter Koji bedacht het design. Tien jaar geleden maakte Nike ook al een collab met deze winkel. Er zijn wel kleine dingen veranderd. Verschillende dieren worden vertegenwoordigd op deze unieke schoen.

Air Max animal print

Op de schoen zien we de strepen van de tijger en de zebra. Daarnaast zien we op beide sneakers de vlekken van een luipaard en de neutrale vacht van een pony. Op de AM95 zien we bij de neus nog een giraffe terug. Ook de zolen verschillen. Waar de 95 afgewerkt is met een zwarte rubberen zool, moet de 1 het met de klassieke bruine zool doen. In 2006 had de AM1 nog een Ivory witte kleur in de upper. Nu dus een zwarte pony kleur. De 95 is bovendien afgewerkt met suède voor dat extra luxe gevoel.

Atmos kopen

Wil jij deze sneakers zelf meepakken? Dan moet je er snel bij zijn in de stores van Nike. Daarnaast zijn deze sneakers exclusief en dus niet goedkoop. Voor de AM1 betaal je al gauw 160 euro. Voor de 95 editie is dat zelfs 250 euro. Laat jij je daardoor niet begrenzen? Zet dan de wekker op 17 maart en zorg dat je er om 9.00 uur klaar voor bent. Alleen bij de store van Nike.