Online sneakers zoeken, vergelijken & kopen
Home > Models > Reebok Club C 85

Reebok Club C 85 sneakers

Bekijk hieronder de 667 Reebok Club C 85 uit meer dan 129 verschillende webshops. Filter op maat, kleur, prijs en artikelen in de sale of uitverkoop.

Weergave 1–48 van 667 sneakers

Reebok Club C 85 voor dames en heren

De Reebok Club C 85 is helemaal klaar voor de toekomst. Deze trendy sneaker is al gespot om de voeten van diverse celebrities wereldwijd en kan dankzij Sneakers4u ook in jouw kast staan. De traditionele tennisschoen is zijn oude titel allang ontstegen. De Reebok Club C 85 behoort inmiddels tot de hipste sneakers. Dat is ook wel te merken aan de hele toffe colorways waar Reebok mee komt. Wat te denken van de Reebok Club C 85 Black, of de pastel kleuren. Ben je van de classics? De Reebok Club C 85 is er ook in vintage wit kleuren. Eigenlijk mag een wit paar Club C 85 in geen enkele schoenenkast ontbreken. Het karakter van de sneaker is neutraal. Hierdoor is de Reebok club C 85 zowel geschikt voor men als voor women.

Wit of kleur

Reebok is van origine een sportmerk. De wortels van het bedrijf liggen in het negentiende eeuwse Engeland. Al vanaf dag één legt Reebok de focus op sport. Eerst met hardlopen, later ook vele andere sporten zoals voetbal en tennis. De Reebok Club C 85 is van origine een tennisschoen. Dit verklaart het comfort en de eigen stijl die sneaker heeft. De schoen met een klassiek silhouet is gestroomlijnd en loopt gewoon lekker. Ooit de kampioen op de tennisbaan, nu een eyecatcher op straat. De zool is perfect voor schokdemping en grip. De bovenkant biedt superieure ondersteuning en de middenzool is er voor de juiste tempering bij iedere stap. Het tijdloze Reebok venster geeft de sneaker net een beetje extra klasse. Uiteraard is de Club C een klassieker in het wit. Daarnaast zijn er ook allerlei andere kleuren die heel tof zijn.

Sneakers4u

Zoek dus jouw Reebok Club C 85 vandaag nog uit en loop mee met de laatste trend. Bekijk ons aanbod op Sneakers4u voor de vetste colorways. Wie weet is jouw favoriete kleur wel in de sale met fixe korting. Doe mee en ga ook voor de Reebok Club C 85.