Moederdag tip: Spartoo geeft korting op de gehele collectie

Moederdag zit er aan te komen. Op 14 mei is het zover. Dit betekent dat het tijd is om mama te verwennen met allerlei mooie cadeaus. Heb jij nog geen idee wat je wil geven voor Moederdag? Of zoek je juist nog tips? Misschien is het dan interessant om te kijken naar de schoenen uit […]

Moederdag zit er aan te komen. Op 14 mei is het zover. Dit betekent dat het tijd is om mama te verwennen met allerlei mooie cadeaus. Heb jij nog geen idee wat je wil geven voor Moederdag? Of zoek je juist nog tips? Misschien is het dan interessant om te kijken naar de schoenen uit de webshop van Spartoo. Tijdens de hele maand mei geeft Spartoo namelijk tien procent korting op de gehele collectie.

Cadeau
Zo heeft moeders een tof cadeau en houd jij wat over in je portemonnee. Vul dus de kortingscode MOEDERDAG1SP in en geef dit jaar echt iets bijzonders van Spartoo. Er is geen minimum bestedingsbedrag, dus zelfs op de kleinste aankopen kan bespaard worden. Jij gaat in 2017 je moeder heel gelukkig maken met dit cadeau.

Moederdag
Spartoo is één van de snelst groeiende schoenenwebshops van Europa. De specialist biedt verschillende bekende merken zoals Converse, Asics, Birkenstock, Vans en Vero Moda. Zoek dus vandaag nog een mooi cadeau uit voor Moederdag tussen de aanbiedingen van Spartoo.