Sneaker fashion tips met skinny jeans

Skinny Jeans en Sneakers

De sneaker is natuurlijk een exemplaar die niet mag ontbreken in je schoenenkast. Maar hoe haal je nou het beste uit de sneaker? Want zeg nou zelf, het liefst dragen we die sneaker altijd en overal. Wat erg belangrijk is als je een sneaker draagt is dat sneaker en je outfit altijd bij elkaar passen. […]

De sneaker is natuurlijk een exemplaar die niet mag ontbreken in je schoenenkast. Maar hoe haal je nou het beste uit de sneaker? Want zeg nou zelf, het liefst dragen we die sneaker altijd en overal. Wat erg belangrijk is als je een sneaker draagt is dat sneaker en je outfit altijd bij elkaar passen. Hier geven wij tips over sneakers in combinatie met skinny jeans.

Adidas Stan Smith Sneakers & Superstars

De Adidas Stan Smith is echt een hit geweest de afgelopen paar jaar, Als het aan de cijfers ligt is het op dit moment nog steeds een van de meest verkochte sneaker. Je kan de Stan Smith in allemaal verschillende soorten kleuren krijgen, Een van de meest voorkomende kleuren zijn de witte Stan Smiths. De Stan Smith staat goed onder elk net casual outfit. De sneaker ziet er ook geweldig uit met skinny jeans. Natuurlijk houden wij mensen ook van afwisseling. Als je de Stan Smith een beetje zat bent kan je daarom ook kiezen voor de Adidas Superstars.

Nike Roshe, Roshe Fly Knit & Nike Air Max Thea Sneakers

Nike Air Max, Air Max “Thea” en de hele Nike Roshe familie zijn officieel sport schoenen die worden gebruikt voor hardlopen. Normaal gesproken zou ik altijd aanraden om hardloop schoenen te vermijden maar deze Air Max “Thea” en Nike Roshe zijn echt hip om te dragen onder skinny jeans. Dit komt waarschijnlijk omdat ze eigenlijk niet echt op een hardloopschoen lijken ook al zijn ze het toch echt wel.

New Balance Sneakers met Skinny Jeans

De mogelijkheden die je allemaal hebt met New Balance sneakers zijn echt mega veel. De sneakers worden uitgebracht in zoveel verschillende modellen en kleuren. Hoewel, de 574 is het meest populaire dagelijks model van New Balance. Dit model is niet echt optimaal voor skinny jeans. Dit komt doordat het model erg breed is en ook een groter teenstuk heeft dan de andere modellen die ik zou aanraden onder skinny jeans.
Modellen die ik wel zou aanraden van New Balance zijn de 410, 420, 620, 996.

Superga Cotu sneakers met Skinny jeans

De Superga Classic Cotu is even niet meer in beeld geweest, maar ze hebben afgelopen jaar een geweldige comeback gemaakt. De Classic Cotu is net als de Stan Smith een lekkere sneaker die heel goed onder skinny jeans past. Het voordeel van deze sneaker is dat ze relatief goedkoop zijn. Je kan het beste een leren versie nemen voor de herfst en de winter, en een linnen schoen voor in de lente en zomer.

Slip-on Sneakers

Slip-on sneakers zijn sneakers die zeer geschikt zijn om onder skinny jeans te dragen. En het beste van de Slip-on sneaker is de variatie die er allemaal is. Zoveel verschillende modellen, materialen en kleuren om uit te kiezen, waarschijnlijk heb je er moeite om er maar een
te kiezen.