ADIDAS ORIGINALS ZX FLUX BLACK XENO

Adidas ZX Flux Xeno

Wie kent ze niet? De stijlvolle sneakers uit de Xeno collectie van Adidas. Vandaag staan de Adidas Originals ZX Flux Black Xeno bij ons in de spotlight. Alle sneakers uit de Adidas Xeno collectie zijn uitgevoerd met een speciaal soort materiaal dat speciaal ontworpen is om te lijken op de reflecterende slangenhuid. Dit geeft écht […]

Wie kent ze niet? De stijlvolle sneakers uit de Xeno collectie van Adidas. Vandaag staan de Adidas Originals ZX Flux Black Xeno bij ons in de spotlight. Alle sneakers uit de Adidas Xeno collectie zijn uitgevoerd met een speciaal soort materiaal dat speciaal ontworpen is om te lijken op de reflecterende slangenhuid. Dit geeft écht een geweldig effect aan de sneakers!

De sneakers is uitgevoerd in het zwart uitgerust met het Xeno materiaal dat licht in tinten van groen, geel en paars weerspiegelt. Super dope! Ook als er geen licht op de sneaker schijnt ziet die er geweldig uit met een mysterieuze mat zwarte afwerking. Wanneer je op zoek bent naar een paar unieke stijlvolle sneakers, zoek niet verder en bekijk de Adidas ZX Flux Xeno.