Lekker warme voeten in de winter

Warme voeten in de winter

Heb jij ook altijd last van koude voeten tijdens de winter? Dan heb ik goed nieuws voor je! Met deze 3 paar sneakers weet je zeker dat je de winter door komt zonder koude voeten te hebben, en deze sneakers zien er nog modieus uit ook! Neem bijvoorbeeld deze UGG sneakers ze zitten lekker hoog […]

Heb jij ook altijd last van koude voeten tijdens de winter? Dan heb ik goed nieuws voor je! Met deze 3 paar sneakers weet je zeker dat je de winter door komt zonder koude voeten te hebben, en deze sneakers zien er nog modieus uit ook!

Neem bijvoorbeeld deze UGG sneakers ze zitten lekker hoog en hebben aan de binnenkant ook nog een heerlijke bond laag zitten. Ze zijn uitgevoerd in het zwart wat een toepasselijke kleur is voor de winter omdat de dagen ook donkerder zijn. De buiten laag van deze sneaker is gemaakt van leer en de voering is een combinatie van leer- en textielvoering. Natuurlijk heb je ook nog de laarsjes van UGG die ook erg warm en lekker zitten.

De tweede sneaker die wij erg stijlvol vinden en die zeker ook nog heerlijk lekker warm zit is de hoge sneaker van het merk Cruyff. Deze sneaker is uitgevoerd in het donker blauw en in het zwart Deze kleuren zijn zeer toepasselijk om in de winter te dragen. De buitenste laag is gemaakt van een combinatie van leer en suède. Het leer is uitgevoerd in een beetje animalprint. Deze sneaker maakt elke outfit zeker af!

    De derde sneaker waar je zeker geen koude voeten in krijgt is de DC Crisis. De sneaker is uitgevoerd in de kleur brown/dark en millitary green. De buiten laag is gemaakt van leer en textiel. Het is een middel hoge veter schoen.

      Ik hoop dat je wat aan deze 3 tips hebt!