Out Now: Adidas Prophere

Het was één van de laatste daden van Adidas in 2017, het releasen van de Prophere. Een release die wij goed in de gaten gehouden hebben, want niet vaker zie je een sneaker met zo’n eigen vorm en identiteit als deze Prophere. Reden genoeg om hem even een plekje te geven in onze blog. Waar […]

Het was één van de laatste daden van Adidas in 2017, het releasen van de Prophere. Een release die wij goed in de gaten gehouden hebben, want niet vaker zie je een sneaker met zo’n eigen vorm en identiteit als deze Prophere. Reden genoeg om hem even een plekje te geven in onze blog.

Waar Adidas vaak scoort met lichte sneakers, is deze Prophere juist wat lichter en zwaarder. Adidas noemt de schoen zelf ‘de look van de toekomst’. Vooruitstrevend is de runner zeker. Dankzij de zeer opvallende middenzoolontwerpen valt deze schoen hoe dan ook enorm op.

Creativiteit

Het is duidelijk geen sneaker voor iedereen. Daarvoor is de Prophere te experimenteel. We zien wel wat vertrouwde Adidas elementen terug in de schoen. Zo is daar natuurlijk het Primeknit materiaal in de gehele upper. Daarnaast is de zool van rubber en de veterconstructie is dan weer van suède. Dat geeft de sneaker toch een wat exclusiever randje. Het maakt deze runner ook niet de meest ideale hardloopschoen voor bij slecht weer. Als streetwear schoen is hij dan weer perfect. Wij vinden de Prophere een waardige opvolger voor sneakers als de NMD en de UltraBoost.

Adidas Originals

De schoen uit de Adidas Originals lijn is momenteel al verkrijgbaar in een paar bijzondere kleuren. Dat voert Adidas nog volledig door later in 2018. Nu al zien we de Prophere in toffe zwart en grijze kleuren. Daar bovenop is er nog een heerlijk groene camo-colorway. De blauwe upper editie verwachten wij zeer binnenkort. Deze zomer komt er nog een versie gebaseerd op de populaire serie ‘Dragonball Z’. Adidas dropt verschillende modellen in kleuren uit de serie. Voor de Prophere is dat de groen-paarse Cell. Een hele toffe combi wat ons betreft.

Prophere kopen

Deze geweldige sneaker van Adidas is nu verkrijgbaar op Sneakers4u. Bezoek onze landingspagina en shop nu snel en voordelig jouw nieuwe paar Prophere schoenen. Jouw Adidas Prophere, in diverse kleuren en voor zowel dames als heren shop je nu hier.