Het gouden randje van: Mason Garments

Rendi Aditia is de grote man van Mason Garments. De Amsterdamse designer richtte Mason Garments in 2012 naar Italiaans voorbeeld op. Hiermee wilde hij concurreren met de gevestigde en bestaande fashion reuzen in modeland. Via de bonenstaak van kwaliteit en design slaagt Mason Garments daar in. Daarom lichten we deze bijzondere jongens vandaag toe. De productie van […]

Rendi Aditia is de grote man van Mason Garments. De Amsterdamse designer richtte Mason Garments in 2012 naar Italiaans voorbeeld op. Hiermee wilde hij concurreren met de gevestigde en bestaande fashion reuzen in modeland. Via de bonenstaak van kwaliteit en design slaagt Mason Garments daar in. Daarom lichten we deze bijzondere jongens vandaag toe.

De productie van het Amsterdamse merk  speelt zich helemaal in Italië af. Het leer, de zolen en zelfs de veters komen uit de Europese laars. Zo gaat echt Dutch design samen met Italiaanse kwaliteit. Want naast pasta hebben die mensen daar ook behoorlijk verstand van sneakers.

Sarbini

Mason Garments sneakers zijn te herkennen aan de buitenzool. Deze wordt de Sarbini genoemd. Het merk wordt gedefinieerd door duurzaam rubber met unieke details. Het logo op de hiel, het profiel dat zorgt voor extra grip en de speciale touch in de zool.

Uniek

Nog een uniek detail bij Mason Garments: het merk wordt gerund vanuit een kerk. Weer een overeenkomst met Italië. Los van dit heilige tintje wil dit wel zeggen Mason Garments oprecht uniek is in sneakerland. Geschiedenis, design en architectuur vormen belangrijke inspiratiebronnen voor de Amsterdammers.

Nog niet overtuigd? Bekijk nu de collectie op Sneakers4u en shop snel en voordelig jouw nieuwe Mason Garments.