Home > Models > Adidas Originals Prophere

Adidas Originals Prophere

Koop de Adidas Prophere in de sale

Adidas Originals Prophere sneakers

De Adidas Prophere haalt zijn inspiratie uit de straat en hebben een unieke uitgesproken look. De Prophere laat een nieuw vertrekpunt zien van Adidas op het gebied van streetwear. Een super stoere sneaker van Adidas Originals met een vet silhouette en een fantastische uitstraling. Shop deze sneakers nu voor dames en heren.

Bekijk hieronder de 26 Adidas Originals Prophere uit meer dan 125 verschillende webshops. Filter op maat, kleur, prijs en artikelen in de sale of uitverkoop.

Weergave 26 sneakers

Adidas Originals Prophere voor dames en heren

Kijk deze bijzondere sneaker van Adidas uit 2017 eens. Deze prachtige schoen is een zeer waardige aanvulling op het fantastische aanbod van Adidas. Inmiddels is de Adidas Prophere in verschillende mooie kleuren verkrijgbaar. In tegenstelling tot eerdere lichtgewicht modellen, is de Prophere een wat zwaarder type. Reden genoeg om eens iets dieper in te gaan op de specs van dit mooie sneakertje.

Aesthetics van Adidas

Deze zware sneaker heeft een geheel nieuwe constructie waarbij de sokachtige upper gecombineerd wordt met een dikke, robuuste rubberen zool. Naast een primeknit constructie bevat de schoen ook suède.