Nu te koop: Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer

Vanaf vandaag is deze sneaker te koop. De nieuwe Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer. Al in de 80’s deed dit model het ontzettend goed onder fanatieke hardlopers. Nu is het een hele toffe sportieve sneaker voor iedere dag. Mis deze kans niet. De Air Zoom Mariah komt met de innovatieve techniek van de Flyknit […]

Vanaf vandaag is deze sneaker te koop. De nieuwe Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer. Al in de 80’s deed dit model het ontzettend goed onder fanatieke hardlopers. Nu is het een hele toffe sportieve sneaker voor iedere dag. Mis deze kans niet.

De Air Zoom Mariah komt met de innovatieve techniek van de Flyknit Racer. Daarmee is het een absolute must have als het gaat om het hebben van een sportieve lifestyle in het dagelijks leven.

Air Zoom
Dan hebben we het nog niet eens over de prachtige kleuren die dit model rijk is. De knallende regenboog kleuren spatten er vanaf. Het is een schoen voor de echte liefhebber. Toch zorgen de stijlvolle zwart-wit gekleurde contouren ervoor dat de Nike Air Zoom nog steeds erg strak is. Reden genoeg om deze nieuwe Nikes vandaag nog even mee te pakken via Sneakers4u.